Údržba a kácení stromů, mytí oken, zednické práce, instalace reklam a systémů proti ptactvu, montážní práce, realizace fasád a střech anebo uklízení sněhu jsou služby spadající pod nebezpečné výškové práce, které je lepší přenechat profesionálům.

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Stavební společnost - výstavba nízkoenergetických dřevostaveb - nadrozměrné zasklívání, instalace nadrozměrných skel - montáž, údržba a likvidace ocelových konstrukcí - výškové práce.

Výškové práce provádíme řadu let, v jejichž průběhu jsme získali mnoho zkušeností. Výsledkem naší práce je paleta realizací různorodých projektů a řada spokojených zákazníků. Soustředíme se zejména na klempířské, zednické práce ve výškách a na střechách.

Montážní práce: - ocelové konstrukce - výrobní linky - technologické celky - umíme vyřešit díky našim zkušenostem i nadstandartní a komplikované montáže Disponujeme vrtulníkem - kráčejícím jeřábem. Výroba ocelových konstrukcí. Výškové práce.

Světlíky Brno Provádíme rekonstrukce světlíků. Opravy světlíků Brno a okolí. Výškové práce v Brně a okolí. Zajišťujeme klempířské a pokrývačské práce Brno a okolí. Řešíme havarijní situace střech, okapů a dešťových svodů. Malířské a natěračské práce za pomoci horolezecké techniky. Instalace vzduchotechnických prvků do světlíků. Instalace ...

Provádění stavebních prací ve výškách.

Půjčovna, pronájem: - montážní plošiny 6 – 27 metrů Služby: - výškové a horolezecké práce

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Služby: - půjčovna vysokozdvižná plošina - výškové práce - práce malířské, natěračské, lakýrnické

Výškové stavební práce s pomocí horolezecké techniky.

Výškové práce montážní plošinou do 13-ti metrů.

Nabídka veškerých prací ve výškách za pomoci horolezecké techniky, montáží hromosvodů a nátěrů a oprav fasád po ptactvu.

Služby: - výškové práce - mytí a údržba všech typů vnějšího opláštění budov - zdravotní ošetřování a kácení stromů

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Práce: - prořez, kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce

Provádění: - pokrývačských a výškových prací, oprav a nátěrů střech.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Outdoorové kurzy - kurzy lezení - teambuilding - firemní akce. Výškové práce - rizikové práce ve výškách - stavební a klempířské práce - montáž ocelových konstrukcí.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - instalace hromosvodů - výškové práce