AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Provádění strojního zámečnictví a kovoobráběčství.

Zámečnické práce - zámečnictví, zámečník

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Zámečnictví, zámečník. - zámečnické práce

Zámečnictví - zámečnické práce

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - výrobky z kovu.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Kovářství. Zámečnictví. Práce: - kovářské - zámečnické.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Strojní zámečnictví. Práce: -kovoobrábění, třískové obrábění kovů -dělení materiálu -soustružení -frézování CNC -lisování -svařování -válcování závitů. Výroba na zakázku: -drobné plastové a pryžové výrobky. Likvidace, recyklace odpadů: -stavební suti.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Povrchové úpravy kovů Zámečnické práce

Výroba - vrata Výroba - billboardy Výroba - ploty - zábradlí Výroba - světlíky Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba - vrata Výroba - billboardy Výroba - ploty - zábradlí Výroba - světlíky Svářečské práce Zámečnické práce