AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Výroba,prodej: -stroje a zařízení pro hospodářská odvětví a využití mechanické energie -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -bagrové lžíce, lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví ...

Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství. Výroba: -nástroje,nářadí.

Výroba - mříže Opravy - kované krbové doplňky - udírny Výroba - kované krbové doplňky - udírny Výroba - kovaný nábytek a bytové doplňky Výroba - kované ploty - kovaná zábradlí Svařování menších konstrukcí Zámečnické práce - umělecké kovářské práce Výroba - kování

Zámečnictví. Práce: -zámečnické,zámečník. Výroba,kovovýroba: -zakázková výroba z nerezu,mosazi, mědi,železa -nerezová zábradlí (nerezové).

Práce. -zámečnické,zámečnictví -nástrojářské,nástrojářství -truhlářské,truhlářství -podlahářské,podlahářství.

Ohňostroje Zámečnictví Otevírání - byty - trezory - autavýroba - klíče a autoklíčečipování autoklíčů

Předmět podnikání: -Vývoj mechanických konstrukcí, poskytování software Koupě: -zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce Kovoobrábění, obrábění kovů. Svářečské práce.

Výroba, kovovýroba: - výrobky z plechu a ploché oceli pro manipulační a zvedací techniku - UV lampy pro hubení hmyzu - drátěný program pro vybavení obchodu: - regály, stojany, věšáky, závěsy - ocelové dlažby Zámečnické práce. - výroba obouvací kovové lžíce - lampy pro hubení hmyzu.

Zámečnictví, nástrojářství

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Maloobchod, prodej, servis: -posilovací stroje a zařízení (autorizovaný prodejce firmy KETTLER) -stoly na stolní tenis KETTLER Návrhy, projekce, dodávka, montáže, servis: -bowlingové dráhy. Zámečnická výroba.

Zámečnictví. Stavební zámečnictví, výroba: -schodiště -zábradlí -balkony -přístřešky -světlíky. Výroba, montáž: -městský mobiliář: -autobusové zastávky -orientační tabule -billboardy Obrábění kovů.

Práce: -zámečnické, zámečnictví -klempířské, klempířství -elektroinstalační. Výroba: -ocelové, zámečnické konstrukce.