TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava se sídlem ve Velkém Týnci v Olomouci, provádí stavební, zednické a sádrokartonářské práce. Zabýváme se stavbou a rekonstrukcí RD, zajišťujeme zateplení fasád. Také provádíme výškové práce na těžko dostupných místech pomocí horolezecké a stromolezecké techniky, plošin nebo jeřábů s maximálním ...

Hlavní činností naší firmy Pavel Gábor z Litovle jsou zednické práce. Dále se zabýváme zemními a výkopovými pracemi. A svým zákazníkům nabízíme také bourací práce, včetně demolice staveb. Naše činnost: - zednické práce - zemní a výkopové práce - bourací práce - demolice staveb Sídlíme v Litovli na ulici Cholinská 977/5.

A&M RELLA studio koupelen. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a domů Dodání veškerého vybavení koupelen a sanity, podlahy, dveře interiérové, dveře bezpečnostní vchododvé Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - plynařské vč. revize - topenářské - elektroinstalařské vč. revize

Hlavní činnosti: - veškeré zednické a obkladačské práce - výstavba rodinných domů na klíč z různých stavebních systémů YTONG, POROTHERM, apod. - rekonstrukce bytových jader na klíč - rekonstrukce rodinných domů - zateplování rodinných domů Dále zajišťujeme: - instalatérské, topenářské a plynařské práce - elektrikářské práce - včetně ...

Činnost: - zedník, zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Stavební práce: - rodinné domy včetně inženýrských sítí - stavby na klíč - inženýrské sítě - fasády - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení objektů.

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - zedník, zednické

Činnost - rekonstrukce rodinných domů - zednické práce - obkladačské práce - malířské a natěračské práce.

Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - občanské stavby - byty a fasády - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Stavební činnost - opravy a rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád.

Práce, řemeslo: - zedník - zednictví

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sanace - mikropilotáž - zednické práce - obklady, dlažby

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Práce: - tesařské -pokrývačské -klempířské -natěračské -izolatérské -zednické

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.

Podlahy, sádrokartony, malby, dodávka a montáž dveří a zárubní, rekonstrukce interiérů.

Práce, řemeslo: - štukatér - benátský štuk

Stavební činnost: - stavební práce na klíč - komplexní stavební a zednické práce - zateplení fasád rodinných a bytových domů - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce - čištění a regenerace fasád - obklady, dlažby