TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Jsme stavební firma zabývající se: - výstavb rodinných domů (na pěnu, lepidlo i maltu) - rekonstrukce stavebních objektů (chemické injektáže, odvětrání podlah) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování fasád objektů. - zemní práce - výstavba chodníků, plotů, dlažeb a obkladů.

Firma Vladimír Beneš - Sklady Temelín se zaměřuje na pronájem skladových prostor. Nabízíme spolehlivě zabezpečené, čisté a volné skladové prostory v lokalitě Temelín, okres České Budějovice s dobrou dostupností. Samozřejmostí je pohodlný příjezd osobním i nákladním vozidlem přímo ke skladu. Provádíme také přípravné práce pro stavby, zemní a ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - zateplování - zednické práce - půdní vestavby - zemní práce.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - kopání základů, bazénů - základové desky - oplocení - zednické práce - demolice. Autoservis: - mechanické práce - karosářské práce - svařování autoplastů.

Nákladní autodoprava: - nákladní vozy zn. Tatra - doprava sypkých materiálů - odvoz stavební suti - vývoz fekálií, lapolů. Práce: - zemní, výkopové - práce bagrem.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - nákladní autodoprava

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Činnost: - pozemní a zemní práce - terénní úpravy rovných a svahovitých terénů - hloubení základů pro inženýrské sítě i rodinné domy - hloubení bazénů. - dovoz stavebního materiálu - odvoz sutě - kontejnerová doprava.

Zednictví, dlažby-obklady, dodávková autodoprava, půjčování a montáž lešení, zemní práce-bagr, autodoprava-avia kontejner.

Stavební firma, výstavba: - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - zemní práce.

Nákladní autodoprava, zemní práce.

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Veškeré zemní práce, stavby kamenných opěrných zdí, rybníky a jezírka, úpravy zahrad a terénu, hloubení výkopů, přípojky, základy. Stroje:Menzi Muck-lžíce 30cm, 40cm, 60cm, 80cm, svahovací lžíce, kátrovací lžíce. Bobcat T190 pásový smykový nakladač. Wacker Neuson ET24 minibagr 2, 5tuny. Hákový nosič kontejnerů Volvo FM12 nosnost 15, 5tuny, ...

Prodej uhlí, dřeva skládání dopravníkem 4m. Zemní stavební práce. Pásové rypadlo 3, 5t. lžíce 30, 40, 50, 60, 120 cm. Drapák 150 -300L. Kontejner 7-10t. Ruka do 9.5 m. max. 4, 5 t. Asfaltování. Vrtání sloupů na plot průměr 22 - 32 cm do 120 cm. + další stavební technika.

Demoliční a zemní práce, recyklační centrum Jivno 80.

Zemní práce, zakládání staveb, autodoprava, pronájem stavebních strojů.