TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Práce: - zemní, výkopové práce - lešenářské práce - bourací, demoliční práce, demolice - stavebně řemeslné práce.

Demolice a příprava staveniště

Práce: - přípravné stavební práce - zemní i výkopové práce - terénní úpravy. Montáže, dodávka v oblasti stavebních a inženýrských sítí. Projektová činnost v investiční výstavbě.

Výroba: -betonové tvárnice -betonové směsi (včetně dopravy) -tvárnice nosná -příčkovka -betonová cihla -šalovací tvárnice-bednění koncové, dělené -betonová dlažba -zahradní obrubníky -plotové podezdívkové dílce -plotové sloupky -svahovky -žlabovky -komínovky -stropní nosníky -stropní vložky. Stavební práce: -zemní ...

Topenářské práce Zemní práce Vodoinstalatérské práce Čištění - kanalizace

Nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů cisternovými vozidly - do 3, 5t Likvidace - odpady Obchodní činnost Demolice Drobné zemní práce a terénní úpravy - stroje UNC 060, smykový nakladač, TATRA T815 Přípravy staveb

Stavební práce: -kamenné a betonové zádlažby včetně dodávky materiálu -klempířské -pokrývačské -tesařské -malířské, natěračské -zednické -výškové -elektroinstalační -zemní práce, 2 traktorbagry, 2 malé pásové bagry, nakladač se spirálovým vrtákem -vodoinstalatérské a topenářské práce -pozink, plast, měď -plynoinstalatérské ...

Nákladní autodoprava: - písek - zeminy - štěrk - kamenné drtě. Malířské práce. Zateplovací systémy. Prodej: - plastová okna. Sádrokartonářské práce. Zemní práce. Obkladačské a dlaždičské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce. Zhotovení fasád objektů.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Půjčovna: - kontejnery. Zemní a výkopové práce: -terénní úpravy -rovnání a svahování terénu -demolice objektů -výstavba spevněných ploch.

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Výroba: -betonová ražená dlažba PRESSBETON. Stavební práce: -kompletní stavební činnost -zemní práce středního rozsahu (K162 menší Bělorus) -rekonstrukce parovodů a kotelen -zdravotní instalace a topení -zateplování -zemní práce -rekonstrukce, půdní vestavby.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Služby: -poskytování technických služeb -letní a zimní údřba komunikací -opravy komunikací tryskovou metodou -strojní zametání a čistění uličních vpustí -beranidlo na zatloukání sloupků -provádí veškeré zemní a výkopové práce.

Stavební firma: -bytová, občanská a průmyslová výstavba -stavba rodinných domů -zateplování fasád -obkladačské práce, zámkové dlažby -zemní práce -čištění a údržba vodních toků.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Kompletní řešení v oblasti telekomunikací a digitálního vysílání, strukturovaná kabeláž. Nabízíme vytyčení pro O2, výstavbu, údržbu telekomunikačních a počítačových sítí. Projekty, dodávky, servis telefonních ústředen a kamerových požárních a bezpečnostních systémů. Montáže a údržba antén a satelitů, slaboproudých rozvodů a místních rozhlasů. ...

Řezací, vrtací a zemní práce: -diamantové řezání a vrtání železobetonových stěn v panelovém domě -jádrové vrtání prostupů v železobetonu do průměru 400 mm -řezání asfaltu a betonu -zemní motorové vrtání děr pro plotové sloupky -zemní práce minibagrem

Stavby: -rekonstrukce komunikací, parkovišť -zemní práce -realizace venkovních plynovodů -venkovní vodovodní řady -kanalizační sběrače -čistírny odpadních vod - ČOV.