Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Autodoprava - nákladní vnitrostátní. Autodoprava - těžká vnitrostátní. Zemní práce, Žňové práce.

Přípravné stavební práce: - zemní práce a výkopové práce se strojem JCB 3CX a UNC: - výkopy základů - terénní úpravy - nakládání a přemísťování zeminy.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Přípravné stavební práce: - demolice, demoliční práce - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy.

Práce: - kompletní stavební práce - demolice, demoliční práce - výkopové práce - terénní úpravy. Inženýrské stavby. Výstavba, stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty.

Přípravné stavební práce: - terénní úpravy - zemní práce - výkopové práce. Příprava staveniště.

Provádění ručních i strojních výkopových prací, ruční, pozemní a strojní, výkopové práce. Zemní práce drobného i většího rozsahu, terénní úpravy, bourací práce, nakládka, zahrnování, skrývání zeminy. Výkopy pro pokládku kabelů a potrubí, výkopy inženýrských sítí–přípojek, úpravy terénů, vyhrabání bazénů, jímek, drenážních systémů, rybníků, ...

Pozemní a inženýrské práce. Studnařské práce.

Stavební firma Výstavba, přestavba, realizace: - pozemní stavby na klíč - průmyslové objekty - bytové domy. Rekonstrukce: - zateplování objektů, fasády. Dodávka, montáže: - plastová, dřevěná a hliníková okna, dveře - sádrokartony, sádrokartonové příčky - vnitřní i venkovní obklady, dlažby, zámková dlažba. - zabezpečovací ...

Poskytování technických služeb Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zemní práce Bourání a frézování betonových ploch Řezání živičných vozovek.

Autodoprava - do 3, 5t Elektrikářské práce Topenářské práce Výkopové práce Protikorozní ochrana Zámečnické práce Telekomunikace Vodoinstalatérské práce.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Služby: -ruční výkopové práce -zemní práce strojem JCB 1110 T -přípravné a dokončovací stavební práce.

Zemní a terénní práce. Nakládání materiálů a palet. Kopání, výkopy základů (základové pasy), úpravy a hutnění terénu, bourací práce.

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader.

Řemeslnické práce: - demolice - zemní - instalatérské. Nabídka výstavby pozemních a inženýrských staveb.

Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Nákladní doprava Jeřábnické práce Zemní práce.

Autodoprava - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava strojů a nákladu do 43t Zemní práce - terénní úpravy a čištění smykem řízený čelní nakladač BOBCAT 773, minirýpadla CAT ZRH 14, ZRH 16, širokopásová rypadla CAT 312 CL, 312 C, kráčivé rypadlo SHAEFF HS 41M Vodohospodářské stavby a práce Kanalizace Úpravy - toky Vodovodní ...

Betonářské práce Bourací práce Montáž - sádrokartony. Výkopové práce Pokládka- zámkové dlažby, plovoucí podlahyobkladačské práce.

Frézování pařezů. Zemní práce. Zahradnické práce. Likvidace porostů. Lesnické práce.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.