Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Výroba, prodej, doprava: -betonové směsi -rozvoz betonových směsí mix* a sklopka (B7, 5-B25). Dovoz písku. Autodoprava: -nákladní auta LIAZ s přívěsem. Dovoz betonu-autodomíchávač. Výroba panelů typu T na silážní jámy a opěrné stěny šíře 150 cm, délka až 450 cm. Zemní práce: -UNC* 060 s podkopem. Certitikace dle ČSN P-ENU ...

Práce: -zemní -autojeřábem -demoliční strojem. Nákladní automobilová doprava nad 3, 5t.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Stavební společnost: -výstavba a opravy komunikací a zpevněných ploch -frézování živičných a betonových ploch -výstavba inženýrských sítí -zemní a výkopové práce -úprava vodních toků -dovoz a montáž herních prvků dětských hřišť a skateparků -kompletní dodávka oplocení.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

Práce: -stavební -zemní -demolice -pomocné stavební práce -pronájem strojů.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -inženýrské sítě -stavebniny.

Provádím veškeré zemní a výkopové práce strojem JCB CX3.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Výroba, prodej, montáž: -zámkové dlažby. Zemní práce. Stavební činnost. Ubytovací služby.

Výstavba: -ploty. Demolice objektů. Gabionové stěny. Zemní práce: -terénní úpravy. Výstavba: -komunikace -kanalizace. Pokládka: -zámková dlažba. Opravy a výstavba: -průmyslové objekty. Stavební práce.

Společnost specializovaná na ložiskovou geologii, hydrogeologii a geofyziku. Společnost rovněž provádí vrtné práce a poskytuje technické poradenství a služby v oboru úpravy rudních a nerudních surovin.

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Výroba betonových směsí, doprava, zemní práce. Výroba plastových konstrukcí.

Vodoinstalace, topenářství, tepelná čerpadla na klíč, rekonstrukce koupelen na klíč, centrální vysavače, solární technologie, zemní a výkopové práce, bazény na klíč.

Služby: -nadrozměrná přeprava -pronájem autojeřábů -zemní práce -demolice.

Výroba pružin. Opravy a prodej elektromotorů. Zemní a výkopové práce.

Držitel certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009. Zemní práce: -kanalizační přípojky -výkopové práce. Zednické práce: -zednické práce všeho druhu. Čištění a údržba tukových lapolů: -vybírání, odvoz a likvidace tuků z tukových lapolů, zbytky jídel. Čištění a údržba komunikací: -pokládání zámkové dlažby -řezání asfaltu. Čištění a ...

Elektroinstalace. Maloobchod, prodej: -pračky, ledničky, TV -elektroinstalační materiál. Práce plošinami MP16. Zemní práce bagrem JCB 3Cx. Zemní protlaky. Trasování a vyhledání poruch na zemním kabelu

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech