Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Výkopové práce: -práce moderním strojem řady FERMEG 965 -lžíce 400mm, 600mm, 900mm -hloubkový dosah až 6m -nakládání čelním nakladačem -úprava terénu svahovací lžící -přibližování dřevní hmoty -těžební práce motorovou pilou.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů a hal -rekonstrukce panelových domů -zateplování a revitalizace panelových domů, fasády -ostatní stavební činnosti včetně zemních prací.

Výkopové práce-prevážně ručně za dobrou cenu, provádíme kopání základů, bazénů, příipojek atd.

Protlaky a podvrty komunikací.Průměr chrániček 50-530 mm.

Práce: -zednické práce -rodinné domy na klíč -rekonstrukce a přestavby -stavebně řemeslné práce -renovace a zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb -montáž sádrokartonových systémů -pronájem lešení a vysoušecích strojů -rozpočtové práce a stavební dozory -lité podlahy -zemní práce -příprava a zakládání staveb, ...

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Stavební práce: -rodinné domy -kanalizace -vodovody -zemní práce -zámkové dlažby.

Práce: -stavební -zemní -výkopové.

Autodoprava nákladní. Měření emisí. Zemní práce.

Zemní a stavební práce, doprava. Bagry. Inženýrské sítě. Komunikace, chodníky.

Studnařské práce: -vrtání studní -prohlubování studní -kopání studní -čištění studní -podvrtávání tvrdých hornin pod komunikací. Zemní práce s minibagrem.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Stavební činnost: -opravy a rekonstrukce -na klíč -venkovní dlažby -fasády -zemní práce.

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Zemní práce: -výkopy strojem Hitachi, minibagrem a kolovým bagrem DH** 112* -bagrování septiků, bazénů -základy pod chatky, garáže, rodinné domky, výkopy na betonové piloty -srovnávání terénu-svahování -kanalizace do hloubky 2, 5* m***, včetně montáže do průměru 250* mm** -výkopy pro kabely a plyn včetně dokončovacích ...

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební práce: -zemní a bourací práce -úpravy toků, rybníků -výstavba a likvidace skládek -odvodnění pozemků zemědělských a sportovních -výsadba zeleně.