Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektro rozvody. Zemní a výkopové práce. Prodej, montáž - žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu

Služby: - zemní práce - nákladní autodoprava - odvoz sutí, odpadů - demolice - dodávka, montáž septiky, žumpy - půjčovna hutnící techniky

Stavební stroje. Přípravné práce pro stavby.

Pneuservis: -osobní a nákladní. Zemní práce. Autodoprava: -paletovaný materiál -přeprava sutí a zeminy -přeprava a prodej: -písek -drť* -štěrk.

Zemní a výkopové práce. Demolice. Zakládání staveb. Výkopy inženýrských sítí.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - pokládka zámkové dlažby - zateplování - fasády - demolice a zemní práce.

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Práce: - výkopové - demoliční - pokládka zámkové dlažby - zateplování - inženýrské sítě

Práce, řemesla: - zednické - elektrikářské - zámečnické - výkopové práce - vodoinstalace - topenářství

Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - výstavba bytových domů na klíč - kompletní dodávka všech typů střech - rekonstrukce - lité anhydritové podlahy firmy KVK - zámkové dlažby - obklady a dlažby - parketové podlahy - palkony a terasy - ruční a strojní omítky - sádrokartony - fasádní systémy včetně ...

Přípravné práce pro stavby

Zajišťujeme: - zemní práce - výkopové práce - hloubení základů rodinných domů - hloubení základu komerčních objektů - terénní úpravy.

Stavební a zemní práce. Rekonstrukce vozovek a chodníků.

Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Výkopové a bourací práce, úpravy terénu, dovoz a rozvoz sypkých materiálů.

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Zemní práce, vedení vody a kanalizace.

Přípravné práce pro stavby

- výkopové práce - terénní úpravy - bourací a demoliční práce - zhotovení zámkové dlažby - stavebně pomocné práce

Přeprava - sypké materiály písek, suť, odpad Demoliční práce včetně nakládky Přípravné práce pro stavby a zahrady