Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Výstavba: -zdivo z lomového kamene. Zemní práce pomocí bagrem MENZIMUCK. Vodohospodářské stavby. Výstavba: -vodovody -kanalizace.

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

Zemní a výkopové práce. Technické služby.

Provádíme: - výkopové, zemní práce - terénní úpravy.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Nabídka zemních a jeřábnických prací.

Provádí: -zemní práce -řezání asfaltu -řezání betonu -telekomunikační sítě na klíč -podvrty, protlaky vozovek -pokládky inženýrských sítí -zřizování přípojek telefonu a ISDN -montáž slaboproudých rozvodů v bytové výstavbě -asfaltování drobných akcí -stavba a údržba místních rozhlasů -vytyčení podzemních ...

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Doprava a mechanizace: - doprava stavebních materiálů (možno využít auta s hydraulickou rukou) - zemní práce - odvoz suti a zeminy včetně nakládky kontejnerový odvoz suti - práce čelisťovým drtičem (recyklace stavebních sutí) - mechanizované bourací práce - půjčovna stavební mechanizace (nářadí, stroje, lešení ...

Práce: -zemní -bourací -terénní úpravy Služby: -nákladní autodoprava.

Provádím práce: - zemní - výkopové - stavební Přípojky: - kanalizace - plyn - elektrika - výkopové bazény

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Práce: - zemní - bourací. - teréní úpravy pozemků pro stavby a okolí Autodoprava.

Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

Provádíme: - zemní, výkopové práce - terénní úpravy.