Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: -ocelové konstrukce -zámečnická výroba -teleskopické tribuny do kulturních a sportovních zařízení -výroba průmyslových pecí.

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Výroba: - zakázková kovovýroba, přesné zpracování výrobků z plechu a profilů, primárně z nerezu, ale i oceli a hliníku - komplexní služby v oblasti strojírenské výroby - práce na CNC strojích (laser, ohraňovací lis) - robotické svařování - ohýbání plechů, ruční svařování nerezu a hliníku - povrchová úprava nerezu.

Kovoobrábění a velkoobchod kovových součástek.

Řemesla, služby -třískové obrábění na CNC strojích s víceosým řízením. Strojní vybavení: -DAEWOO Lynx 210B, Lynx 220, Lynx 220LM -VMC50 -PUMA 240, 220MS -HAAS Super Mini Mill, VF-2 Super Speed.

Zpracování a povrchové úpravy: - nerezových materiálů - nerezových dílů do stavebnictví, domácností, obchodů, nemocnic a průmyslových objektů. - kombinace nerezu se sklem, dřevem, kamenem. Zakázková výroba - kompaktní celky, atypické výrobky. Sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Výroba, práce: - CNC obrábění kovů a plastů - CNC frézování - zajišťujeme sériovou i zakázkovou výrobu převážně menších dílů ze slitin hliníku

Povrchové úpravy kovů: - kabinové tryskání, otryskávání ocelových výrobků: - ocelovou drtí - plastovou drtí - drceným sklem - balotinování - dekorativní způsob zpracování povrchu kovů granulátem

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.

Prodej, e-shop: - stavebniny - zahradnické potřeby Řemesla: - umělecké kovářství - dokončovací práce z přírodního kamene

Prodej veškerého sortimentu pro oplocení domov, bydlení, zahrady, průmysl, zemědělství Stavba a montáž: - ploty pvc, dřevěné, plastové, kované, drátěné ZN. - brány - branky - vrata - okrasné mříže - oplocení Kované výrobky, umělecké kovářství, kované ploty. Zámečnické práce Svářečské práce

Umělecké kovářství, výroba. -krbové nářadí -brány a branky -okenní mříže -svícny -kovaný nábytek -kliky -vývěsní štítky, nápisy -ploty -zábradlí.

Společnost GalvanKo s.r.o. se zaměřuje na chromování, zinkování a povrchové úpravy zinkoslitin. Také se specializujeme na broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a veteránů. Poskytujeme tyto služby: - dekorativní a tvrdé chromování - závěsové zinkování - povrchové úpravy zinkoslitin - broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a ...

Výroba, zpracování, činnost: -strojní a třískové obrábění na jedno a vícevřetenových soustružnických automatech a dokončovacích strojích -vyrábíme rotační dílce ve větších i menších sériích, válcování závitů v délkách od 5 do 100mm, drážkování šroubů a vrtání otvorů do průměru 40mm.

Společnost Petr Lábr nabízí instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Provádím instalatérské a topenářské práce či opravy kotlů a bojlerů. Poskytuji zámečnické práce, svařování a kovoobrábění. Hydraulika, opravy hydraulických zařízení, hydraulické agregáty, opravy kovoobráběcích strojů. Vyrábím kroucené okrasné profily.

Umělecké kovářství - kovárna. Výroba, prodej, eshop umělecko řemeslné zpracování kovů: -kovové, železné: -kovové sochy -svícny -schodiště -balkony -oplocení -brány, branky -interiérové doplňky -plastiky -restaurátorské práce.

INZA Rohoznice s.r.o. Jičín Atypická a kusová výroba dílů pro průmysl na zakázku je prioritou společnosti INZA Rohoznice s.r.o. Mezi naše služby patří kovovýroba, zámečnické práce, kovoobrábění, výroba schodišť, zábradlí či výroba z nerezu. Jsme schopni vyhovět i zákazníkům, kteří mají zájem o sériovou výrobu. Kovovýroba: - atypická výroba ...

Služby: - odjehlování - hrubé broušení, jemné broušení - zaoblení hran - leštění - odstranění okují - kuličkování dílců. Dodávka, prodej: - omílací prostředky - omílací stroje - použité stroje, zařízení

Zvedací zařízení Autolift. Montáž: -zvedací zařízení -zabezpečení vozidel Construct -tažné zařízení -výfuky. Pneuservis: -osobní automobily -pneumatiky značky Barum, BF Googrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Heidenau, Kumho, Maxxis, Michelin, Mitas, Nexen, Pirelli, Toyo. Náhradní díly: -osobní ...

Soustružení součástí na CNC soustruzích Deco 10, DECO 20, ESCOMATIC D2, dlouhotočných automatických soustruzích AD6, AD16, AD25 a revolverových automatech A20B, A40. Obrábění na NC soustruzích S42 a S50. Rotační broušení na hrotových a bezhrotových bruskách Válcování závitů - obrábění rotačních součástí