Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Firma SYSTEMOTRONIC, s.r.o. se specializuje na průmyslovou automatizaci, výrobu jednoúčelových strojů a dodávky bezpečnostních komponent. Prodáváme výrobky pro automatizaci a bezpečnost strojních zařízeních. Vyvíjíme a vyrábíme jednoúčelová strojní zařízení, testovací přípravky a automatické pracovní stanice. Nabízíme zpracování dokumentů spojené ...

Renovace - náhradní díly stavební techniky Provádí - obráběčské práce Zámečnické práce Renovace

Projekční činnost: - stavební dokumentace - rekonstrukce a opravy památkově chráněných objektů - novostavby, rekonstrukce - stavební rozpočty. Služby: - restaurátorský, stavebně historický průzkum - průzkum a zaměření historických krovů - geologický, hydrogeologický průzkum. Stavební činnost, práce: - štukatérské - kamenické ...

Zastřešení bazénů Výroba - zábradlí - schodiště - ploty Výroba - ocelové konstrukce Zámečnické práce

Truhlářské práce Technická správa budov Dodávka - centrální vysavače Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Revitalizace panelových domů - stavební činnost Realizace - střechy Kovovýroba

Výroba, montáž a prodej: - ocelové konstrukce-veškeré - kontejnery, palety, regály - vrata, lávky. Zámečnické práce. Hutní materiály - prodej. Bývalá KONSTRUKTIVA.

Společnost GETMI profi s.r.o. se sídlem ve Vřesině u Bílovce v okrese Ostrava se zabývá veškerými dokončovacími pracemi ve stavebnictví a strojírenství. Součástí námi nabízených služeb ve strojírenství je tryskání, pískování, broušení, termování, slučování, nástřiky, nátěry a metalizace. V rámci stavebních dokončovacích prací nabízíme: - ...

Výroba komponentů a náhradní díly pro výtahy: -osobní -nákladní -hydraulické. Výroba: -nákladní hydraulické plošiny -výtahové dveře. Strojírenská výroba. Kovoobrábění. Svařování. Zámečnické práce.

Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů brány Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů bytové doplňky Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů (ploty, ...) Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů (kované schránky, brány, ploty, bytové doplňky, ...)

Natěračské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce

Speciální svařování. Renovace a opravy náhradních dílů.

Práce: - nástrojářské - kovoobrábění - CNC obrábění - soustružení. Výroba: - nástroje - formy na vstřikovací lisy. 3D měření. Sídlo firmy: - Českobratrská 2227/7, Ostrava.

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Společnost KLIMONT GLOBAL s.r.o. je výrobce revizních dvířek v provedení protipožárním i nepožárním. Provádíme i povrchové úpravy kovů: - lakování, tryskání, komaxitování. Protipožární i nepožární revizní dvířka se používají: - do místností, instalačních šachet, sálů, chodeb či podhledů - jako přístup k nejrůznějším měřidlům, ...

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské a zámečnické práce.

Kovářská výroba uměleckého charakteru výroba: - mříže, brány, oplocení, firemní štíty, krbové příslušenství, sakrální předměty, písmo, repliky historických zbraní, zábradlí, svítidla, kovaný nábytek.

Společnost OPIÁN POŽÁRNÍ-REVIZE s.r.o. se specializuje na požární ochranu, BOZP, revize plynu, svářečské práce, vodo-topo-plyn, hasící přístroje a bezpečnostní prvky.

Velkoobchod, prodej: - svářecí technika - svářecí materiály - upevňovací a spojovací materiál. Svářeč, svařování.