Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Vývoj modelů technologií CAD. Lisování, sváření a stříhání kovových částí.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Výroba: - formy - nástroje a výlisky.

Výroba: -formy, přípravky. Elektroerozivní obrábění.

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Kovovýroba: - lisování - kovové výlisky. Řemeslnické práce: - zámečnické, zámečník, zámečnictví. Provozovna: - Veřovice 28.

Výroba: - cnc obrábění, - lisování a vstřikování plastů, - výroba textilních komponentů, - elektroerozivní obrábění.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Kovovýroba. Obráběčské práce, lisování a válcování kovů.

Kovovýroba: - lisování kovů

Kovovýroba, práce: -lisování. -svařování: -ochranné atmosféře CO2. -obrábění: -soustružení. -dělení materiálu. -výroba přípravků. Prodej: -tažná zařízení na vozy Škoda.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Lisování: - drobné kovové předměty.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

PLASTOVÁ VÝROBA: -Seriová výroba vstřikováním termoplastů výrobky pro odvětví: -AUTOMOTIVE -CHEMICKÝ -POTRAVINÁŘSKÝ- salátové kelímky -KOSMETICKÝ -výroba plastových obalů -výroba uzávěrů

Konstrukce, výroba: - vstřikovací formy na plasty - formy vyfukovací, vakuovací a na gumu.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Tváření plechů lisováním. Technologie plošného tváření. Nabídka řešení od vývoje technologie a konstrukce až po dodávky odzkoušených nástrojů.

VÝROBA, PRODEJ: -osvitové hodiny -časové spínače mechanické i elektronické -hrací strojky -upomínkové a propagační předměty na zakázku včetně návrhu -medaile, řády, znaky, odznaky -štítky -přívěsky, otvírače -vlasové spony -devocionále, náboženské předměty -veškeré jmenovky PRÁCE: -doplňková strojní výroba -kovovýroba -různé ...