Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Kovoobrábění, obrábění kovů, kovy. Soustružnické práce.

Strojírenská výroba. Zámečnictví. Svářečské práce. Soustružení CNC. Frézování CNC. Řezání plasmou.

Soustružení. Broušení kovů. Zámečnické práce.

Kovoobrábění. Strojírenská výroba. Kovovýroba: - obrábění kovů na soustružnických automatech a na CNC dlouhotočných automatech - výroba menších dílců do rozměru 30 mm - válcování závitů - broušení povrchu, povrchová úprava v KOO - tepelné zpracování v KOO - zpracování veškerých ocelí, nerez, mosaz, plast, dural. Práce: - ...

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

Služby: - broušení nástrojů (nástroje), nářadí. Nabídka soustružnické a frézařské práce.

Prodej, servis, oprava: - svařovací technika KEMPPI - řezací zařízení HYPERTHERM - robotizované pracoviště FANUC. Provádíme: - dělení materiálu - laserem, plazmou (plazma), acetylénem - ohýbání.

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

CNC obrábění. Výroba: - formy - grafitové elektrody - kovací zápustky. Frézování, vrtání, soustružení. Provozovna: - Dolní Benešov, Hlučínská 41.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Svářečské práce. Stavební práce. Obráběcí práce.

Výroba a povrchová úprava hliníkových odlitků Výroba, úpravy a opravy modelových zařízení CNC obrábění CNC soustružení CNC frézování

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Diagnostika a opravy nákladních vozidel MERCEDES, TATRA, VOLVO, MAN, SCANIA, LIAZ, IVECO, DAF a stavebních strojů. Oprava hydrauliky. Emise. Soustružení a obrábění kovového materiálu.

Zemní a výkopové práce. Úprava terénu strojem UNC. Obrábění.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Výroba: - přesné laserové výpalky (z oceli, nerezu, hliníku, pozinku, alu zinku) - plechové skříně - rozvaděče - technologické celky, jednotlivé komponenty a kovové výrobky. CNC laserové pálení. CNC laserové řezání plechů. CNC ohýbání kovových materiálů. Lisování šroubů, matic, sloupků, svorníků a jiného spojovacího ...