Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Výroba: - přesné laserové výpalky (z oceli, nerezu, hliníku, pozinku, alu zinku) - plechové skříně - rozvaděče - technologické celky, jednotlivé komponenty a kovové výrobky. CNC laserové pálení. CNC laserové řezání plechů. CNC ohýbání kovových materiálů. Lisování šroubů, matic, sloupků, svorníků a jiného spojovacího ...

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Montáže: - technologická zařízení pro různá odvětví průmyslu - dopravníkové systémy - zařízení pro výrobu trubek - strojní zařízení pro slévárny - důlní zařízení. Práce: - strojní zámečnické - svářečské - obráběčské.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.

Výroba: - broušené desky - normálie - rámy forem - průmyslové nože - frézované kusy - řezané kusy - přířezy - výkovky - tvarové výpalky - dělení a třískové obrábění ušlechtilé oceli. Práce na zakázku.

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Kovovýroba. CNC obrábění. Soustružení a frézování.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Strojírenská výroba: - zámečnictví - kovoobrábění.

Výroba, velkoobchod: - trubky bezešvé nerezové, žáruvzdorné - armatury - hydraulika - ventily-kulové, jehlové: - bezešvé odlitky-tvarovky, kolena - potrubní rozvody-atypické součástí - kulové kohouty-díly. Práce: - soustružení, soustružnické, CNC. Prodej: - hadice-hydraulické, teflonové.

Výroba: - nerezové konstrukce a díly. Broušení ploch. Svařování. Řezání na kotoučových pilách.

Strojírenská výroba: - CNC vertikální centra - CNC soustruhy - vysokorychlostní obrábění - použití sdružených nástrojů - CAD/CAM využití - ekonomické obrábění - kusová i sériová výroba - klasické stroje pro soustružení, frézování, vrtání, broušení. Slévárna neželezných kovů: - odlitky ze slitin hliníku a bronzu - ruční a ...

Strojní opracování. Výroba: - vstřikovací formy pro plasty - ozubená kola - hřídele.

Kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské, kovoobrábění, obrábění kovů - soustružnické - frézařské, frézování - horizontální - zámečnické, zámečnictví.

Kovovýroba, strojírenská výroba, opracování, obrábění kovů: - pálení, dělení, řezání materiálu plazmou (plazma) na CNC stroji - ocelové svařence - svařování ocelových konstrukcí - ramena nakladače.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické, frézařské - CNC klempířské ohýbací stroje - ohýbání plechu.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Práce: - broušení, ostření nástrojů.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Zpracování nerezi: - soustružení - frézování - svařování - broušení. Výroba, servis: - operační stoly RAMED, jejich doplňky. Vestavby na převoz rakví pro pohřební služby do různých typů vozidel. Výroba: - gastrozařízení - vevařování a broušení dřezů.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustružení - CNC vyvrtávání - CNC frézování. Výroba: - ocelové konstrukce na zakázku. Prodej: - stavební materiál - ekopaliva (brikety, pelety).

Výroba, služby: - řezání plechů laserem, plazmou, plynem, přesné ohýbání na ohraňovacích lisech - svařování, povrchové zinkování, práškování, lakování - soustružení na CNC strojích a automatech - přesné frézování, vrtání - ohýbání trubek, vstřikování plastických hmot (včetně výroby forem). Manipulační a montážní vozíky. Dřevěné ...