NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: - ocelové konstrukce mříže, vrata, ploty - příhradové ocelové konstrukce DECOTRUSS

Práce: -řezání otvorů do železobetonových konstrukcí

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - zámečnictví

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - svařování - broušení - obrábění - lisování, řezání

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Předpovrchové a povrchové úpravy: -supersonické tryskání -klasické tryskání suchou cestou -pískování, tryskání tlakovou vodou -chemické čištění -mechanická příprava povrch -mobilní tryskání.

Pěstování: - žampiony Zámečnictví, výroba: - tenisové a volejbalové sloupky

Zámečnictví Chaba. Montujeme bezpečnostní dveře, zámky, mříže, zabezpečení oken ABUS. Provádíme servis bezpečnostních dveří, opravy zámků, opravy, seřízení, podříznutí dveří, protipožární dveře.

Kovářství: - podkovářské práce - výroba mříží - dekorační předměty

Práce: - prášková lakovna - tryskání

Výroba, montáž a kompletace: - izolované vodiče a kabely - kabelové konfekce - koaxiální program pro komunikační techniku - složená kabelář. Stříhání, frézování, odplášťování kabelů. Narážení konektorů. Lisování koncovek kabelů. Zástřik kabelových koncovek. Zalévání tištěných spojů.

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Výroba: -hliníkové radiátory -hliníková okna a dveře -hliníková zábradlí Obráběčské práce.

Zámečnictví. Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Umělecké kovářství, kovářské polotovary, prodej kovářských polotovarů a komponentů firmy Rik-Fer. Nabízíme mříže, ploty, brány, lehké venkovní konstrukce, kovářské polotovary a bytové doplňky v jakémkoliv stylu.