SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Soustružení. Broušení kovů. Zámečnické práce.

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

CNC obrábění. Výroba: - formy - grafitové elektrody - kovací zápustky. Frézování, vrtání, soustružení. Provozovna: - Dolní Benešov, Hlučínská 41.

Zámečnické a svářečské práce. Tepelné zpracování kovů. Provoz plazmového pálicího stroje na plechy do tloušťky 20 mm a pálení plynem do tloušky 150 mm.

Výstavba oplocení na klíč. Výroba, montáž: - automatické brány - průmyslové předělovací systémy - zámečnické práce. Prodej: - sortimentu pro výstavbu plotů.

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Kovářské práce. Umělecké zpracování kovů.

Řemeslo: - svařování - zámečnictví - rekonstrukce hal - výroba lodí, ploty, mříže, brány, schodiště.

Povrchové úpravy kovů. Leštění nerez materiálu. Svářečské práce. Svařování.

Zemní a výkopové práce. Úprava terénu strojem UNC. Obrábění.

Strojírenská činnost: - obrábění - zámečnické práce - svařování.

Umělecké kovářství. Výroba, montáž: - kovové ploty - brány - mříže - zábradlí - krbové nářadí - svícny. Práce: - kovářské - stavebně zámečnické - kovoobráběcí. Zdobné zámečnictví.