SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Stavební práce: - tesařské - zámečnické - plynařské. Zateplování budov.

Zámečnictví. Výroba: - brány, branky, vrata - zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce.

Klíče - zámky - trezory. Zámečnictví. Výroba: - klíče - autoklíče - autoklíče s imobilizérem - výroba systémů generálního klíče SGHK. Prodej a montáž: - bezpečnostní kování - bezpečnostní dveře Sherlock - zámky - vložky FAB - cylindrické vložky. Prodej: - trezory - zabezpečení automobilů proti krádeži. Kompletní ...

Montáže: - technologická zařízení pro různá odvětví průmyslu - dopravníkové systémy - zařízení pro výrobu trubek - strojní zařízení pro slévárny - důlní zařízení. Práce: - strojní zámečnické - svářečské - obráběčské.

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.

Výroba, montáž: - automatické dveře - automatické, posuvné brány - kované ploty a branky. Montáž, servis: - sekční garážová vrata (privátní, průmyslová) - dvoukřídlá vrata - rolovací vrata. Prodej: - motory, ostatní komponenty k branám a vratům.

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelová schodiště - kovové zábradlí - vjezdová vrata. Kovovýroba na zakázku.

Prodej: - zemědělské produkty. Živočišná výroba, chov: - mléčný skot - prasata. Rostlinná výroba: - cukrovka - ozimá pšenice - jarní ječmen - krmné obilí - mák - ozimá řepka. Služby zemědělskou technikou: - kombajny - řezačka - sklizeň cukrovky - traktor - polní práce. Zámečnické práce včetně povrchové úpravy - ...

Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -části dopravních strojů. Lakování, tryskání. Servis: -výrobní linky.

Výroba: - nerezové konstrukce a díly. Broušení ploch. Svařování. Řezání na kotoučových pilách.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Kovářství. Kovářské práce. Výroba a montáž: - kované ploty - pojezdové brány, mříže a nerezové zábradlí. Stavebně zámečnické práce.

Zámečnictví. Svářečské práce.

Kovářství. Výroba: - mříže - brány - zábradlí.

Broušení: - nože - nůžky - pily. Oprava: - oděvy - kožené zboží.

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - mříže, ploty, zábradlí - vrata a krbové doplňky - kliky, klepadla, otevírací koule - kované dveřní štítky, štítky.

Výroba: - zámky - kování. Obrábění kovů. Soustružnické práce.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Práce: - soustružnické - kovoobrábění - frézování - vrtání.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické práce.