SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Společnost Lukniš-Stavby, s.r.o. zajišťuje revitalizaci bytových a panelových domů, výstavbu rodinných domů, mytí fasád, elektroinstalace, zámečnické a výkopové práce.

Firma ProTech Line s.r.o. zajišťuje: kooperační výrobu strojních komponentů povrchovou úpravu – nanášení tvrdých vrstev na řezné a tvářecí nástroje ostření, úpravu a výrobu řezných nástrojů broušení a leštění nástrojů pro tváření technické poradenství ve strojírenství spediční službu nákup a prodej Skřipov areál JZD

Řemeslnické práce: - strojně zámečnické práce (strojní) - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - frézařské práce, frézování - CNC obrábění - dělení materiálu.

TORATECH s.r.o. se zaměřuje na strojírenství, výrobu vstřikovacích forem pro automobilový průmysl a distribuci obalového materiálu.

Společnost Radim Drak se věnuje vodoinstalacím a svařování. Služby nabízime soukromým zákazníkům i firemní klientele. Používáme kvalitní materiály a moderní technologie. Činnost: - vodoinstalace - svařování. Sídlíme na adrese Na Lukách 736/24, Ostrava - Stará Bělá.

Výroba, prodej, montáž: - vrata, brány, dveře, okna. Zámečnictví. Zámečnické práce.

Společnost GETMI profi s.r.o. se sídlem ve Vřesině u Bílovce v okrese Ostrava se zabývá veškerými dokončovacími pracemi ve stavebnictví a strojírenství. Součástí námi nabízených služeb ve strojírenství je tryskání, pískování, broušení, termování, slučování, nástřiky, nátěry a metalizace. V rámci stavebních dokončovacích prací nabízíme: - ...

Výroba komponentů a náhradní díly pro výtahy: -osobní -nákladní -hydraulické. Výroba: -nákladní hydraulické plošiny -výtahové dveře. Strojírenská výroba. Kovoobrábění. Svařování. Zámečnické práce.

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Společnost OPIÁN POŽÁRNÍ-REVIZE s.r.o. se specializuje na požární ochranu, BOZP, revize plynu, svářečské práce, vodo-topo-plyn, hasící přístroje a bezpečnostní prvky.

Velkoobchod, prodej: - svářecí technika - svářecí materiály - upevňovací a spojovací materiál. Svářeč, svařování.

MONTIS BAU s.r.o. poskytuje služby v oblasti strojírenství a stavebnictví. Realizace projektů v oblasti: - ocelové konstrukce - ocelové montované haly - opláštění hal - speciální montáže - zámečnictví - jeřábnické práce - inženýrské sítě - jádrové vrtání - pronájem stavebních strojů

Klíčnictví. Výroba: - klíče - autoklíče. Čipování autoklíčů. Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámků. Zámečnická pohotovost. Sídlo firmy: - Soběšovice 82, pošta Dolní Domaslavice.

Přesná strojírenská výroba. Činnost: - kovoobrábění, kovoobráběčství, třískové obrábění - frézování svařenců, odlitků - soustružení - zámečnictví - výroba - kovové spotřební zboží. Vše do maximální hmotnosti 20-ti tun. Opracování provádíme na konvenčních i CNC strojích. Svařování, navařování. Repase, opravy, montáž: - strojní díly, ...

Společnost Products of Steel, s.r.o. Vám zajistí nejen výrobu dle dokumentace, ale také velkosériovou strojní výrobu náhradních dílů, opracování, povrchové úpravy a tepelné zpracování výrobků. Jedná se o výpalky, výkovky, odlitky, svařence, pružiny, součástky pro hydrauliku a mnoho dalšího. Sídlíme v Ostravě a naším cílem je především ...

Společnost BUGÁŇ MONTÁŽE A STAVBY s.r.o. poskytuje: - montáž a demontáž lešení - natěračské a malířské práce - zámečnické a zednické práce - demoliční práce - tryskání ocelových konstrukcí a betonu - autodopravu o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny

Autodílna: - opravy, servis motorových vozidel - garanční prohlídky i v záruce se zápisem do servisní knížky - STK - repas poloos, alternátorů a startérů - náhradní díly - dovoz vozidel - dovoz originál dílů a olejů - svářečské práce - hodinový manžel

Kovoobrábění. Průmyslové modely. Zakázková výroba: - měřící zařízení. Řemeslo: - konstruktér - soustružník - nástrojář - strojní zájmečník - svářeč - brusič - frézař - horizontkář.

Kompletní servis: - výtahy. Eletroinstalatérské práce. Vedení účetnictví. Vodoinstalatérské práce. Zámečnické práce.

Vodohospodářské stavby: návrhy, příprava a realizace: - ohřev vody pomocí výměníkových stanic či samostatných topných okruhů - bioplynové stanice - vypracování kompletního projektu - instalace průmyslových chladících systémů na klíč včetně zhotovení potrubních tras chladící kapaliny - tlakové systémy kapalin - čerpací systémy pro ...

Výroba: -ocelové konstrukce, kovoobrábění -kovovýroba -soustružení, frézování, CNC obrábění, vrtání, broušení, dělení materiálu, svařování -kalení, cementování -závitování, značení.

Práce, činnost: - zámečnictví - výroba, montáž lehké ocelové konstrukce - brány - mříže - zábradlí

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Zámečnictví, zámečník: - výroba - cylindrické klíče - mechanické zabezpečení dveří, vrat - montáž - bezpečnostní zámky. Brusičství, brusírna: - broušení - nože, nůžky, sekery, sekáče, kotouče křovinořezů, okružní pily. Klíčová služba.