SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Návrh, dodávka, provádění: -2, 3 a 5-ti osé řezání laserem za použití nejmodernějších CNC profilovacích zařízení. Kompletní inženýring, tvarování, svařování, ohýbání, nástřik, práškový nátěr a galvanizování.

Služby: - stříhání, děrování, ohýbání a zkružování plechů - zpracování na CNC strojích - svařování - plazmové řezání. Kovovýroba, výroba: - dopravní a potrubní systémy - náhradní díly a technologické součásti.

Oprava, repase: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné části staveb, sokle. Služby: -broušení, frézování-lité, stěrkové podlahy, antistatické podlahy, stěrky na schody -prořezávání-betonové, živičné povrchy -broušení, leštění-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc soustružení, frézování, vrtání, řezání. Obrábění na přírubových a tyčových cnc soustruzích. Třískové obrábění - tyčové a přírubové soustružení - vačkové automaty i soustruhy, včetně frézek

Povrchová úprava na montážích-kovy: -tryskání OK -nátěry OK -laminování OK -pogumování OK. Sanace železobetonových konstrukcí. Ochrana proti korozi. Protichemické izolace. Hydroizolace. Výroba: -plast.

Jsme specialisté na strojírenskou výrobu. Dodáváme strojní techniku a komponenty vyráběné na zakázku. Součástí naší nabídky služeb jsou také svářečské práce a obrábění.

Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kovářské a kovodělné výrobky - protihlukové zábrany.

Galvanovna, povrchová úprava kovů. Galvanotechnika: -zinkování-provedení žlutý, modrý -chromování-dekorativní -niklování -mědění. Mechanické leštění kovů.

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - čištění a opravy kanalizací - havarijní služby - zednické - zámečnické

-Přípravné práce pro stavby, povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, výkopové práce terénní úpravy, ruční bourání a úklidové práce, paličske práce - pálení šrotu, monteři a demonteři různých konstrukcí

Výroba, kovovýroba: - výpalky - pálení kyslíkem a plazmou - ocelové konstrukce - svařence

Služby: - strojní obrábění - přesné broušení Velkoobchod: - průmyslové produkty - strojní součásti - řetězy, pastorky, ozubená soukolí, řemeny - ložisková tělesa, ložiska - lineární posuvy a pohony. Kancelář: - Ostrava, Nádražní 128.

MonteQ servis, s.r.o. se specializuje na vysokotlaké čištění a tryskání. Mezi další činnosti společnosti se řadí demolice betonových a ocelových konstrukcí, nátěry a mytí demineralizovanou vodou.

Svařováním PVC fólií. Prodej, rekonstrukce: - bazény - bazénové technologie.

Společnost STECOMTRA a.s. se zaměřuje na obrábění, řezání, ohýbání, frézování a svařování.

Lukáš Nociar se specializuje na zámečnické a kovářské práce, provádí svařování metodou MIG a MAG, soustružení a frézování.

Pogumování kovů. Tryskání kovových povrchů. Nátěry kovových povrchů. Rozvody plastových potrubí. Zkoušky těsností dle zákona 254/2001 Sb.(Vodní zákon) Dodávka, instalace: - Výměny hmot včetně trysek ve filtrech DEMI stanic.

Obchodní a logistická firma. Prodej: -SKF: -kompletní sortiment valivých ložisek: -kuličková -ložiska Y -naklápěcí kuličková -kuličková s kosoúhlým stykem -válečková -jehlová -CARB -soudečková -kombinovaná válečková a kuželíková, jehlová -axiální kuličková ložiska s kosoúhlým stykem -axiální-soudečková, válečková, jehlová ...

Společnost Elektro Navrátil - Petr Navrátil provádí montáže, opravy a údržbu elektroinstalací. Revize elektroinstalací, elektrických spotřebičů a nářadí. Revize a kontroly pracovních strojů. Revize hromosvodů. Vytvoříme úplnou elektroinstalaci domů a bytů - od projektu až po revizní zprávu. Specializujeme se nejen na elektroinstalatérské práce, ...

Společnost Suproma Production, s.r.o. se specializuje na povrchové úpravy kovů a také dřevěných objektů. Našim zákazníkům nabízíme pokovování žárovým nástřikem, mokré lakování, tryskání kovovou drtí, protipožární nátěry a tryskání suchým ledem. Naše společnost se nachází na adrese Holvekova 99/30, Ostrava - Kunčičky. Služby: - povrchové úpravy ...

Služby: - silniční motorová doprava nákladní - výkopové, strojní a zemní práce - terénní úpravy zahrad - demoliční práce - zámečnické práce

Velkoobchodní a maloobchodní prodej teflonových produktů. Možnost výroby jednotlivých kusů na CNC strojích.

Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě v České republice, která je zároveň členským státem Evropské unie, se specializuje na zakázkovou výrobu zemědělské techniky, svařované komponenty pro manipulační techniku, transportních palet, automotive a dalších produktů s koncentrací na země EU. Sortiment ...

Činnost: - zámečnictví - opravy technologických celků - zemní práce