NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Kovářství: -kovářské práce a broušení nožů.

Zámečnické práce. Oplocení staveb a pozemků.

Truhlářské práce. Zámečnictví.

Zámečnictví. Obchodní činnost.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Práce, služby: -zámečnické -topenářské -vodoinstalatérské.

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

Práce: - tryskání - pokovování.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Broušení a prodej: -nožířské výrobky: -nože,nůžky,dláta -strojky na maso -brusle -hoblovací nože -pily(okružní,pásové,ruční na kov) -řetězy motorové pily -frézy na dřevo -DS,HSS,HM.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Stavební zámečnictví Výroba a montáž: -ocelové konstrukce

Práce: -truhlářské -zámečnické.

Nabídka služeb: - soustružení, broušení, frézování, vrtání, lisování, svařování Zámečnické práce: - mříže, vrata, vrátka, ploty, reklamní konstrukce

Zámečnictví: -zámečnické práce -sváření

Zámečnictví: -svařování nerezové a uhlíkové oceli v ochranné atmosféře argonu (metoda TIG) -svařování nerezové a uhlíkové oceli v ochranné atmosféře interního nebo aktivního plynu (MIG/MAG) -svařování elektrickým obloukem -svařování plamenem -leštění nerez oceli+mosazi -vrtání a zámečnické práce: Výroba dle dodané dokumentace: -díly pro ...

Zámečnické a kovářské práce: - vrata, dveře, ploty - mříže, zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové automatické vjezdové brány s dálkovým ovládáním - montáž ústředního topení - rozvod vody, plynu.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování