NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kovovýroba - střižné a lisovací nástroje - vstřikovací formy - vakuové formy - výroba, konstrukce a opravy jednoúčelových strojů - výroba prototypů. Činnost - obrábění - řezání - frézování - CNC soustružení.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Brousírna skla, sklenářství - zasklívací práce - sklenářské práce - zpracování plochého skla.

Výroba: - strojírenská výroba - zámečnická výroba - ocelové konstrukce - logistické a skladové prvky - kontejnery, palety, regály, stojany, drátěné kontejnery, transportní vozíky - laserové řezání - kovoobrábění. Výrobní závod: Hrobčice 106 417 57 Hrobčice

Kovovýroba - kovové konstrukce - výroba, montáž - povrchové úpravy - zpracování nerezové oceli - montáž vzduchotechniky - vývoj a repase strojů.

Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Výroba: - hliníkové profily, trubky, tyče a hotových dílů z nich. Služby: - povrchová úprava - práškové barvy, eloxování, chromatování, snímání povlaků - dělení, frézování, vrtání, soustružení, řezání závitů, ohýbání.

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Obrábění kovů, výroba a montáž schodů a nerezového zábradlí

Pálení a dělení kovových materiálů autogenem. Prodej: - hutní materiál - profily U, I.

Služby: - hodinový manžel - bytová údržba - vodoinstalační práce - zámečnické práce - drobné zednické práce - elektroinstalační práce - montáž žaluzie, sítě do oken - truhlářské práce

Strojírenská firma. CNC obrábění kovových i nekovových materiálů. CNC frézování kovů a plastů . Kovovýroba. Výroba: - obráběné výrobky a montované celky. Kusová výroba, malosériová výroba a středně velké série. Technické kontroly. Balení. Expedice.

Povrchová úprava kovů a betonu.

Práce: - svářečské - svařování potrubí (teplárny, elektrárny).

Služby: - povrchová úprava kovů - broušení a leštění mosazných a železných dílů

Práce: - malířské - zednické - zámečnické - obklady, dlažby - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - montáž kuchyní - zateplování fasád

Hodinový manžel - zámečnické práce - malířské a lakýrnické práce - zednické práce - úklidové práce - instalatérská práce, vodo topo plyn - údržba zahrad.

Práce: -přesné dělení profilových a kruhových hutních materiálů do průměru 200mm -dělení plechů do síly 10mm a šířky 2000mm -ohyb plechu do síly 6mm a šíře 2000mm -zhotovení plochých členitých součástí do síly 10mm laserovou technikou -bezpřípravková metoda vysekáváním (niblováním) -výroba plochých, tvarově složitých součástí do síly ...

Úprava veškerých materiálů a povrchů pískováním. Sanace a čištěni: - železné a dřevěné konstrukce - fasády, štukové omítky - režné cihelné zdivo - dlažby a obklady - keramické povrchy - betony, přírodní i umělý kámen - mostní konstrukce - bazény, jímky a sila - nádrže, kontejnery a zásobníky. Odstraňování: - koroze, laky, ...

LABO Metal s.r.o. se specializuje na obrábění a povrchovou úpravu nerezového materiálu a ušlechtilých kovů. Výroba: - architektonické a konstrukční prvky z nerezové oceli - kusová i sériová výroba - velkoplošné gravírování - tisk na plech - leptání - broušení - laserové vyřezávání. provozovna: LABO Metal s.r.o. Oldřichov 189 417 ...

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Služby, práce: - zámečnictví - kovářství