NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
CNC frézování - malosériová výroba.

Práce: -umělecké kovářství: -exteriéry: -brány, mříže, ploty, zábradlí, kování, schodiště -interiérové doplňky: -krby, lustry, nábytek, dělící mříže. -repliky historických chladných zbraní. Sídlo firmy: -Uherské Hradiště 68605, Trnková 429.

Výroba drobného kovového zboží.

Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Nástrojárna. Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, broušení, vrtání a elektoobrábění Výroba, prodej: - formy na plasty.

Zastoupení rakouské firmy Mould & Matic Solutions GmbH v ČR. Nástrojářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nástroje -vstřikovací a tvarovací formy pro plasty -automatizačních zařízení. Generální opravy: -forem, strojů a zařízení.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Strojírenská výroba, kovovýroba: -řezné ocelové nástroje. Frézy: -ocelové, kuželové, tvarové, kotoučové, rychlořezné frézy Vrtáky: -ocelové. Tepelného zpracování kovů: -vakuová kalírna ocelí.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovářství: -kované ploty, brány, mříže, zábradlí.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynoinstalace - zámečnické - pomocné stavební práce.

Práce: - dělení materiálu - pálení laserem. Poradenství: - investice do živočišné výroby a bioplynových stanic.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Zámečnická výroba: - z nerez oceli svařováním - zábradlí, schodiště, madla, nádstřešky, ploty a jiné doplňky do interiérů a exteriérů.

Práce: - plynofikace rodinných domků - vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, revize, montáž, oprava: - kotle - projektová dokumentace - vložkování komínů - revize elektro. Řemeslo: - svařování plynem, mědí, elektrickým obloukem. Sídlo firmy: - Nádražní 206, Valašské Meziříčí - Krásno nad ...

Soustružení rotačních součástí na 6-ti vřetenových soustružnických automatech. Výroba: - hydraulické hadice - šroubení - rotačních součástí pro automobilový průmysl.

Zakázkové zámečnické práce: -ohýbání trubek do průměru 32mm a jeklů maximálního rozměru 30x30mm.