NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Práce: -konstrukční ve strojírenství -technologické -vytvoření strojírenské výkresové dokumentace ve 3D programu.

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Služby: - výroba laviček - zámečnictví - výroba pískovišť, pískoviště

Výroba: - závitníky - strojní nářadí Broušení nářadí

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Výroba: -ocelových konstrukcí -jeřábových drah -ocelových hal včetně opláštění -zámečnických a kovářských výrobků -polotovarů pro kovářskou výrobu -klempířské práce -zajištění výkresových dokumentací k uvedeným činnostem.

Dceřinná společnost belgické společnosti MEISTER Coordination center. Kovoobrábění.Obrábění kovů. Kovovýroba: -přesné rotační díly na CNC obráběcích strojích - pro automobilový a letecký průmysl.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Práce: -3D frézování na CNC strojích. Modelářská činnost: -výroba prototypových modelů a výrobků. -výroba architektonických modelů budov.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.

Zakázková kovovýroba. Zakázkové zámečnictví. Práce: -zámečnické s plechem a kovovými profily, zámečník. Výroba: -mříže, atd.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.