Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Kavárna, cukrárna. Velký výběr káv, míchané nápoje, koktejly, nealkoholické nápoje, velký výběru zákusků a zmrzlinových pochoutek.

Cukrárna. Prodej, výroba: -zákusky -cukrovinky -zmrzlina.

Cukrárny. Výroba, prodej: -zmrzliny, zákusků, cukrovinek, dortů, svátečního cukroví.

Výroba a prodej zákusků a dortů vlastní výroby. Studené a teplé nápoje.

Kategorie: -penzion nebo ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 dvoulůžkové, sprcha, WC s možností přistýlky -1 čtyřlůžkový -4 třílůžkové -1 jednolůžkový -sprcha a WC na chodbě. Vybavení pokojů: -na dvou televize, ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace 60 míst -kavárna 90 míst -vinárna ...

Pojízdná kavárna s čerstvou kávou těch nejlepších českých pražíren jako Doubleshot, Mamacoffee, La Boheme...

Společnost zabývající se zajišťováním cateringových služeb, půjčováním a pronájmem gastronomického vybavení a provozem Restaurantu Třeboradice, Cantina a kavárny Adria.

Orientální kavárna v centru Brna, jedinečná atmosféra, široká nabídka kávy a čajů, možnost konání večírků a oslav. Vodní dýmky, WIFI připojení, příjemná obsluha. Orientální občerstvení.

Hostinská činnost - cukrárna: - káva, mléčné koktejly - svatební koláčky, minizákusky Výroba na zakázku: - jedlé fotografie - dorty. K dispozici je Wifi připojení, dětský koutek či venkovní posezení.

Luxusní ubytování v centru města Kroměříž: - 17 pokojů - minibar, WIFI připojení, TV se satelitním příjmem, varná konvice, fén a další - kavárna - vinárna - restaurace - wellness - fitness

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - čokoládové dezerty - čokoládové cukrovinky.

Cukrářství. Cukrářská výroba na objednávku: - zákusků, mini zákusky - dortů, dorty svatební, narozeninové, dětské, výroční. Cukrárna. Prodej: - zákusky, poháry, zmrzlina.

Cukrárna Výroba - zákusky - dorty slavnostní, svatební, dětské Kavárna

Pečení domácích zákusků a dortů. V naší nabídce máme zákusky také pro lidi trpící celiakií - bezlepková dieta, nebo pro diabetiky. Výroba slaných dortů.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zmrzlina, zmrzlinové poháry - cukroví, cukrovinky, zákusky - dorty.