Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Zdravá výživa. Prodej: - potraviny, suroviny a preparáty určené pro zdravý způsob stravování. - přírodní kosmetika - kameny - knihy, recepty zdravé výživy. Vegetariánská restaurace: - vegetariánské produkty teplé a studené kuchyně i deserty - polévky, teplá jídla, saláty, chlebíčky, zákusky, poháry, koláče, teplé a studené ...

Cukrárna Ambrozia. Výroba, prodej, rozvoz: -na prodejny v regionu Jižní a Střední Čechy -cukrářské výrobky, vycházející z tradice českého cukrářského umění -ruční výroba podle osvědčených tradičních technologií -pečlivý výběr surovin -kvalita -svatební dorty -dětské dorty -zákusky, vánoční a svatební cukroví ...

Výroba, prodej: -cukroví, dorty, zákusky, minizákusky, cukrářské výrobky -svatební koláče. -na přání i výslužky.

Kavárna. Zveme Vás na klidné posezení u kvalitní kávy, relaxaci v příjemném stylovém prostředí. Nabídka: - káva - čaj - zákusky - alkoholické a nealkoholické nápoje - chuťovky.

Caffe a coctail bar, studentský bar: -italská káva -snídaňové menu - tousty, panina... -alko a nealko coctaily -60 druhů rumu -pivo -dorty -dětský koutek -letní zahrádka -50 osob -wifi -živá, reprodukovaná hudba -catering, rauty, narozeninové párty, firemní schůzky.

Cafe Destiny - možnost snídaně. Kavárna, restaurace: - polední menu - kavárna, pizzerie. Kavárna U Netopíra: - pizza, saláty, těstoviny, steaky - adresa: Lafayettova 6, Olomouc.

Komplexní stravovací provoz CITY gastro-restaurace, kavárna, polední stravování, dále nabízí zakázkové cateringové služby na míru.

Komplex tří vzájemně propojených provozů - nekuřácké kavárny s bowlingem, restaurace a diskotéky.

Výroba, maloobchod, prodej: -cukroví, cukrovinky -dorty, zákusky.

Fitness centrum. Solárium. Sport café. provozovna: 1. Máje 239 Hrádek nad Nisou

Cukrárna, výroba, prodej: - zákusky - dorty - zmrzlina

Kavárna: -italská zmrzlina vlastní výroby -poháry -netradiční zákusky, dorty -letní zahrádka. Dětský koutek.

Hotel Central "čtyřhvězdičkový" je zařazen v kategorii hotelů, je vyhledáván pro svoji výhodnou polohu ve středu města a atraktivní výhled na historické náměstí Plzně. Poskytujeme plné pohodlí a veškeré restaurační a hotelové služby: -směnárna -garážování -sauna -solárium -22 jednolůžkových pokojů -50 dvoulůžkových pokojů ...

Výroba, maloobchod, prodej: -cukrovinky -zákusky, dorty -zmrzlina. Cukrárna.

Cukrárna. Výroba, maloobchod, prodej: -zákusky, dorty -cukrářská výroba -cukroví.

Kavárna se zahrádkou v centru Vsetína: -snídaně -káva, nápoje -domácí dorty a zákusky -poháry.

Nekuřácká kavárna: -luxusní káva Nespresso -poháry, chlebíčky -možnost uspořádání přednášek (pro 30 osob), školení, oslav a večírků, besidky pro děti -wifi zdarma.

Gelateria Piazza - kousek sladké Itálie přímo v centru Brna! Najdete nás v přízemí OC Omega. Nekuřácká kavárna a cukrárna - dorty a zákusky vlastní výroby - vynikající káva - svatební dorty - míchané nápoje - italská zmrzlina

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.