Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Perfect restaurant je třípatrový prostor - restaurace, kavárna a club. Nabízí svým hostům to nejlepší z metropolitních kuchyní celého světa např. netradiční Singapurské chicken rice, úžasné snídaňové sety jako New York, Londýn, Paříž, či Stockholm, ale také pravý český guláš a netradičně servírovanou kachnu či vepřové koleno.

Provozujeme cukrárnu nedaleko metra Stodůlky a v OC Oaza Kladno. Nabízíme široký sortiment zákusků, včetně šlehačkových z pravé šlehačky, dorty na objednávku, chlebíčky. Připravujeme výbornou kávu z čerstvě pražených zrn, zmrzlinové poháry, mléčné koktejly, cukrovinky. Dále prodáváme vynikající italskou zmrzlinu a ledovou tříšť

Provoz: - kaváren, restaurace, rychlého občerstvení na letišti Václava Havla

Kavárna a restaurace Prodej: - těstoviny - slané i sladké palačinky - bagety - saláty - poháry - koktejly. Zajištění: - catering - narozeninové oslavy.

Kavárna- pořádá výstavy fotografií.

Cukrárna, prodej dortů, zákusků a cukrářských výrobků. Příjemné posezení, wifi připojení, dětský koutek.

Dům kávy. Kavárna. Prodej: -káva