Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Nekuřácká restaurace U Chlupatýho ducha nabízí kromě vynikající pizzy z kamenné pece, také sezonní a dětské menu. K restauraci náleží rovněž nekuřácká kavárna, kde můžete využít wi-fi internetové připojení nebo si vybrat k posezení nějakou ze stovek knih. Kapacita restaurace - 70 míst, kapacita kavárny - 30 míst

Cukrárna. Výroba: -zákusky. -dorty. -minidezerty.

Nabídka teplých i studených nápojů, dortů, zákusků a zmrzlinových pohárů.

Restaurace s kavárnou a prádelnou - kapacita 100 míst - alkolické a nealkoholické nápoje - Česká a medzinárodní kuchyně - Praní a sušení.

Cukrárna, cateringové služby Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky

Kavárna s klidnou atmosférou Občerstvení Teplé nápoje - káva, čaj Kávové speciality Ledové kávy Káva nejen pro dámy Čaje Čokolády Čajové speciality Nealkoholické nápoje Míchané alkoholické nápoje Pivo Víno Destiláty a likéry Míchané alkoholické drinky Aperitivy Sladkosti Něco k jídlu Něco k vínu a pivu.

Bistro - polední menu - stálý jídelní lístek - možnost pořádání společenských akcí Kavárna

V centru Prahy, v Paláci u Nováků, Vodičkova 30 pro vás manželé Musso společně s manželi Nosálovými a Lukášem Otysem otevřeli koncem března 2009 Cukrárnu-Patissérii Saint Tropez, aby vám nabídli to nejlepší z české a francouzké cukrařiny. Všechny naše zákusky jsou vyráběny z nejkvalitnějších, originálních a čerstvých surovin bez ...

Kavárna - káva MOAK - připojení k internetu - káva s sebou - společenský program