Stravování na cestách nejčastěji zajišťují motoresty. Rychlé občerství, tradiční česká jídla i zahraniční pokrmy a to včetně kvalitních nápojů, které na dlouhých cestách určitě osvěží a nabijí řidiče i posádku energií. Některé motoresty nabízí i ubytování.

Stravování: -restaurace. Ubytování: -levné ubytování -ubytovna pro pracovníky.

Rekrační středisko Rekreační středisko je rozdělené na dvě části: - Areál I. tvoří pět budov a 22 chatiček (podrobněji viz sekci Ubytování). Celkově lze ubytovat cca 120 osob. V každé budově je sociální zařízení a kuchyňka pro hosty. - Areál II. tvoří hlavní budova rozdělená na dvě ubytovací části a 12 chatek (10 menších a 2 větší). - ...

Stravování: -pohostinství -restaurace -zahradní posezení. Trafika - tel.:556 719 466. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy ,denní tisk -tabák.

- hotel - ubytování - restaurace - pořádáme akce pro firmy, rodinné oslavy a svatby .

Výběr jídel z české kuchyně. Možnost posezení na zahrádce.

Italská restaurace s originální, regionální gastronomií. O víkendu živá hudba, nabídka cateringových služeb.

Restaurace nabízí jídla teplé i studené kuchyně, točené pivo a další alko i nealko nápoje.

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Pohostinství: -hostinec,restaurace,hospoda.

Stravování: -restaurace. Pohostinství.