Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace a pizzerie s vnitřím krbem nabízí teplá hotová i minutková jídla české a mezinárodní kuchyně. Venkovní posezení s krbem a pořádání akcí.

Hospoda : - nekuřácký salonek 20 míst - možnost pořádání akcí, oslav.

Rozvoz alkoholických, nealkoholických nápojů.

Stravovací systém Credo. Zdravé stravování. Výroba: - zdravá strava - denně čerstvá, chuťově vynikající, nutričně vyvážená a profesionálně připravená jídla. Komplexní stravovací program na každý den, včetně víkendu. Základní stravovací programy: - redukční, dietní - zdravé obědy - aktivní - sport - manažer - pro seniory - pro ...

Výroba, maloobchod, prodej: -cukroví, cukrovinky -dorty, zákusky.

Stravování: -restaurace -pohostinství.

Restaurace - kapacita 50 míst. Točené pivo, denní menu, venkovní zahrádka (60 míst), svatby pro 10 -120 osob. Pořádání akcí: - svatby, večírky, firemní akce - oslavy, pohřební hostiny, maturitní večírky.

Provoz: -dva squashové kurty, tenisová hala, šipky, kulečník, jukebox a kvízový automat. Součástí je restaurace.

Stravování: -restaurace -pohostinství.

Rozvoz pizzy, těstovin, salátů a nápojů po Frýdku Místku a přilehlém okolí.

Restaurace, bar. Speciality čínské kuchyně. Alkoholické i nealkoholické nápoje. Točené pivo.

Restaurace, stravování: - bohatá nabídka jídel italské kuchyně, pravá italská kuchyně - kompletní italské menu - Pasta Fresca - speciality na rožni a grilu - grill mix - domácí těstoviny - česká kuchyně. Pizzerie: - 40 druhů pizzy - rozvoz až do domu.

Výroba, tisk: - letáky - časopisy - knihy - kalendáře. Restaurace.

Stravování: -restaurace -steaky, ryby -speciality z grilu -zeleninové saláty.

Bowling, minibowling. Kuželna, kuželky. Restaurace: - stravování.