Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Restaurace, pizzerie: - pizza z kamenné pece - oblíbené české minutky - speciality z kuřecího a vepřového masa - těstoviny - zeleninové saláty.

Moto-bazar, moto-shop, moto-kavárna. Prodáváme nové čtyřkolky, enduro motocykly, skútry, náhradní díly a příslušenství pro všechny běžné značky a typy motocyklů. Půjčujeme přívěsný přepravník motocyklů.

Výroba, prodej: - výrobky studené a teplé kuchyně - pomazánky, saláty - chlebíčky - sekaná - tlačenka - prejt, guláš, řízek

Cukrárna: -kapacita 20 míst -venkovní zahrádka 24 míst. Prodej: -zákusky, rolády, palačinky -cukrovinky -pečivo -lahůdky-saláty, bagety, pizza -nápoje, pivo, víno.

Vzdělávací činnost - gastronomie - catering

Oáza osobního rozvoje s Živým barem: - restaurace v Raw-veganském stlu se vzdělávacím centrem - kavárna s cukrárnou - vzdělávací centrum - workshopy či přednášky na témata podporující osobní i duševní rozvoj.

Restaurace: - polední menu - pizza - italská kuchyně - víno - catering - pořádání soukromých, firemních akcí a rautů - bowling - kurzy vaření - tématické večery - dětský koutek - mořské akvárium - terasa s grilováním - možnost hudební produkce.

Nově otevřená restaurace v příjemném prostředí. Restaurace: - denní menu, obědy, večeře, - pořádáme firemní večírky, oslavy, promoce. Vhodné prostory pro školení, teambuilding, semináře a kongresy. Konferenční sál s kapacitou 90 míst. Vlastní parkoviště, wi-fi.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Vinárna, vinný bar, vinotéka. Prodej. - česká i zahraniční vína: - jakostní, odrůdová, s přívlastkem - pizza, minutky.

Kompletní cateringové služby: - koktejly - bankety - recepce - rauty - garden párty - firemní večírky - rodinné oslavy - svatby. Nabízíme občerstvení a stravování s kompletními službami.

Příjemná restaurace / kavárna s venkovním posezením v srdci města Olomouce (v parku) nabízí kromě standardních stravovacích služeb také tyto služby: • svatby • rodinné oslavy • promoce • rauty a bankety • firemní akce, školení a večírky • plesy a bály

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Vývařovna. Služby: - celodenní strava pro uživatele charitních domovů - obědy pro zaměstnance a širokou veřejnost (možnost dovozu obědů) - rauty, slavnostní tabule pro různé příležitosti.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pohostinství, restaurace: - nekuřácká jídelna - výčepní místnost - hotová jídla, minutky, dietní jídla - možnost pořádat hostiny, oslavy, svatby, rauty, školení atd.

Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Restaurace: - 15 druhů poledního menu + minutková česká i zahraniční kuchyně - rozvoz menu po Olomouci zdarma - možnost pořádání svateb, promocí, firemních akcí a smutečních hostin - salonek (30 míst) - WIFI.