Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Provozování: - taneční vinárna - pravidelné diskotéky. Možnost pořádání firemních i soukromých večírků.

Restaurace: - česká kuchyně - 6 druhů menu - grilované speciality - salonek s kapacitou 70 míst - zahrádka - parkoviště.

Cateringové služby: - svatby, rauty, galavečery - firemní večírky, coffee breaky - rodinné a zahradní oslavy - rozvoz jídel - akce na klíč.

Prodej: -dárkové zboží -dárkové koše -lihoviny -cukrovinky -balící služby -bonbónkové kytičky -velký výběr vín. Služby: -duhová čajovna s dětským koutkem -klub Duháček -přednášky -cestopisné povídání -cvičení -klub ručních prací -semináře -meditace.

Party Agency. Zajišťujeme akce na klíč: - firemní party akce - rodinné oslavy - koncerty - videodiskotéky - karaoke show - kompletní nápojový servis - profi barmany a barmanskou show - pronájem světelné a zvukové aparatury.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Vinárna: - teplá jídla - kapacita 60 míst - zahrádka.

Autoopravna: - mechanické opravy osobních vozidel. Služby: - příprava automobilů na STK - pneuservis - diagnostika - montáž příslušenství - klimatizace. Restaurace.

Rychlé občerstvení BAŠTA Půjčovna - rybářské výbavy - rekreační rybolov Prodej - živé ryby (pstruh, kapr)

Hostinská činnost. Restaurace, pohostinství, hostinec - kapacita 45 míst: - minutky, minutková jídla - letní zahrádka - salonek pro soukromé oslavy. Bezdrátové připojení k internetu.

Hostinská činnost. Rychlé občerstevní - Kratochvílova, Přerov. Prodej: - grilovaná kuřata.

Prodej - občerstvení - upomínkové předměty Poradenství - hubnutí

Restaurace: - denní menu - rodinné oslavy - srazy - firemní večírky.

Restaurace, pohostinství: - nekuřácké tak i kuřácké prostory - v sále nad restaurací s kapacitou 120 míst je možnost pořádání firemního školení či večírku, rodinné oslavy, svatby a další společenské akce - venkovní posezení - grilované speciality.

Kavárna: - domácí zákusky a dorty - uspořádání soukromých akcí.

Restaurace s příjemným prostředím: -kapacita 65 míst včetně salonku -nekuřácký salonek s klimatizací, kapacita do 30 míst, vhodný k pořádání soukromých i firemních akcí

Restaurace - stálý jídelní lístek - polední menu - rauty, oslavy, večírky, - salonek.