Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Autokemp U letadla. Autocamp. Ubytovna (36 lůžek). Ubytování v chatkách. Restaurace.

Rodinný hotel. Ubytování. Restaurace. Sportovní vyžití a relaxace.

Hotel, penzion, pension, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -restaurace 40 míst -salonek 20 míst -venkovní zahrádka 80 míst.

Ubytování: -5 pokojů -maximální kapacita 20 lůžek -pokoje s TV a sociálním zařízením - V areálu penzionu jsou tenisové a volejbalové kurty, herna stolního tenisu, fitnes, fotbalové hřiště. Restaurace.

Café bar: -café na 100 způsobů -míchané koktejly -široký výběr nealkoholických drinků, archivní vína -pá, so - music bar - hudební videoklipy

Restaurace Hvězda - herna Restaurace.

Pizza, těstoviny, saláty. Rozvoz do domu. Možnost firemních večírků, rautů, oslav narozenin.

Pohostinství: -bar -disco -kavárna.

Restaurace Slunce - pohostinství - restaurace - nabídka teplých i studených jídel

Zdravá výživa až domů. Krabičková metoda. - krabičková dieta Pardubice - krabičková dieta Hradec Králové.

Hostinec u Párů - nabídka teplých jídel - alkoholické a nealkoholické nápoje - k dispozici je 100 míst

Služby veřejného stravování WURST. Prodej a výkup stravenek EXIT GROUP. Nabízí stravovací služby a catering.

Penzion, pension, ubytování. Jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny televizí, ledničkou a sociálním zařízením. Restaurace: - výčep o kapacitě asi 30 míst - malý sál pro 40 hostů - vinný sklípek pro 10 hostů. Venkovní posezení. Možnost zajištění firemních večírků a svateb.