Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Čínská restaurace. Adresa: Petržílkova ul. 2451/11, Praha 13 - Nové Butovice

Prezentace firem - hostesky, recepční - produkční služby - catering.

Provozujeme čajovnu Shisha na Praze 9, nedaleko metra Českomoravská. Prodáváme čaje, vodní dýmky, příslušenství k vodním dýmkám. V nabídce je dále Dolská medovina, medovník, vyhlášená masala. Wifi připojení pro hosty zdarma. Věrnostní kartičky poskytující slevy pro každého zdarma!

Služby: - realizace akce na klíč - firemní akce, svatby, narozeniny - výstavy a vernisáže - catering - fotografické služby

Služby: - diskotéka, disco - bar na adrese : Vinohradská 1789/40, Praha 2

Bezpečnostní a detektivní služby fyzická ostraha majetku, ochrana a doprovod vozidel, pátrání po osobách nebo vozidlech a jejich sledování Stěhování bytů, kanceláří, těžkých břemen - vyklízení bytových a nebytových prostor Pohledávky - vymáhání Realitní činnost Pravidelné a jednorázové úklidy Cateringová činnost

Hotel, ubytování, ubytovací služby. Pokoje: - celkový počet pokojů 315 - počet standardních pokojů 306 - počet apartmá 9. Vybavení pokojů. Hotelové pokoje jsou po kompletní rekonstrukci zařízeny moderním interiérem. Součástí vybavení pokojů je: - TV se satelitním programem - radio, trezor - minibar - telefon s přímou ...

Perfect restaurant je třípatrový prostor - restaurace, kavárna a club. Nabízí svým hostům to nejlepší z metropolitních kuchyní celého světa např. netradiční Singapurské chicken rice, úžasné snídaňové sety jako New York, Londýn, Paříž, či Stockholm, ale také pravý český guláš a netradičně servírovanou kachnu či vepřové koleno.

Restaurace s kapacitou čtyřiceti míst nabízející speciality české a mezinárodní kuchyně a sortiment moravských a francouzských vín.

Golfové hřiště v Ústí nad Labem, písku, Telči a Rohanském ostrovu. - golfový klub, - výuka golfu, - pořádání dětských táborů. Provozování Hotelu a restaurace v Šiškův mlýn.

Provozujeme cukrárnu nedaleko metra Stodůlky a v OC Oaza Kladno. Nabízíme široký sortiment zákusků, včetně šlehačkových z pravé šlehačky, dorty na objednávku, chlebíčky. Připravujeme výbornou kávu z čerstvě pražených zrn, zmrzlinové poháry, mléčné koktejly, cukrovinky. Dále prodáváme vynikající italskou zmrzlinu a ledovou tříšť