Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace - studená a teplá kuchyně - speciality staročeské kuchyně - zahrádka - velkoplošné promítání

Nakladatelství, knihkupectví a literární kavárna.

JABOK - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická jejímž zřizovatelem jsou Salesiáni Dona Boska – řeholní společnost katolické církve s celosvětovou působností nabízí svým studentům vzdělávání v oboru sociální pedagogika a teologie, který se realizuje ve dvou zaměřeních, a to Sociální práce a Speciální pedagogika. Svůj studijní program ...

Kurzy, semináře - vaření Gastronomické služby catering

Restaurace a penzion - mezinárodní a česká kuchyně

Restaurace zaměřená na podávání sushi, seafood, ústřice a grilované ryby v japonském stylu. Obchod zaměřený na prodej seafood, kvalitních vín a dalších produktů dovezených přímo z Francie.

Klub, čajovna a obchod s hudebními nástroji, uměleckými a duchovními předměty.

Vedení transformačních seminářů, inspirativních večerů i dlouhodobá pravidelná cvičení. Nabídka: - celistvé firemní vzdělávání přes všechny složky osobnosti - mužské kruhy - semináře a večery pro muže, kteří si chtějí svůj život vědomě užít - individuální sezení - aikido - pravidelné cvičení. Bistro Zahrada - bistro a bioobchod.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace

Restaurace - hotová jídla, výběr polévek, nabídka předkrmů, regionální speciality, masová jídla, bezmasá jídla, výběr zákusků, přílohy, pronájem restauračního prostoru, pořádání oslav.

Rodinná restaurace a penzion - kapacita 18 lůžek v 6-ti pokojích - stylové vybavení a sociální zařízení - restaurace 30 míst, česká i mezinárodní kuchyně - možnost chycení a nasledné konzumování živého pstruha - svatební obřady v soukromí - hlídané parkoviště - koutek pro děti trampolína, skluzavka, ...

Pivnice "Zlý Časy": - čepované piva ze středních a malých pivovarů Čech a Moravy - lahvové piva z celého světa - restaurace.

Penzion - rodinné prostředí - připojení k internetu - vinárna - sauna - společenská místnost šipky, fotbálek - zahrada - parkování před domem

Restaurace v centru Prahy - Repre restaurace.

Provozuje tři ubytovací objekty v Praze 1 a restauraci. Ubytování: - Hotel Salvator (Truhlářská 10, Praha 1) - Salvator Superior Apartments (Revoluční 18, Praha 1) - Salvator Boutique Hotel (Žitná 45, Praha 1). Restaurace La Boca (Truhlářská 10, Praha 1): - španělská a argentinská kuchyně.

Chuť tradiční turecké kuchyně můžete zažít v naší restauraci Istanbul Kebab, která sídlí v samotném centru Prahy. Ochutnat u nás můžete jídla jako döner, kebab, haslamu, musakku, kofte či některý z báječných dezertů. K přípravě našich jídel používáme pouze kvalitní a čerstvé suroviny. Turecká restaurace: - tradiční turecká kuchyně - ...