Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Velkoobchod s kávou. Kavárna KÁVA NOVA: U Hráze 455/23 Praha 10 Strašnice tel. 774 978 657

Pivovarský dvůr Chýně byl uveden do provozu na podzim roku 1992. Celý objekt, byl dříve součástí hospodářských budov kláštera a sloužil k chovu dobytka . Nachází se na cyklostezce, od metra Zličín je vzdálen pouze 6 km, 3 km od dálnice D5, výborná dostupnost na letiště Václava Havla . Příjemné prostředí se stylovým nábytkem může být vhodným ...

Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Služby: -cateringové a doprovodné akce -pořádáme rauty, barbecue párty, hostiny, outdoor akce s vojenskou technikou, dětské dny, semináře, svatby atd. -veškeré akce jsme schopni sestavit na klíč a hlavně za rozumnou cenu!! Náš profesionální team se o Vás dobře postará.

Ekologická farma zámek Skřivaň. Služby: - ubytování - restaurace - svatební hostiny - vyjížďky na koních.

Holšín Rezidence. Služby: - ubytování - restaurace - bowling - wellness: - vnitřní bazén - infrasauna - parní lázeň.

Kavárna. Kurzy vaření pro děti a tvořivé dílničky.

Restaurace - jídla na grilu

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Specialitou společnosti je nabídka cateringových služeb. Jsme schopni uspořádat jak malou rodinnou oslavu tak i velké firemní akce.