Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace, bar v blízkosti ZOO v Brně. Kapacita 70 míst. Chutná kuchyně.

Restaurace: - minipivovar v centru Brna, výroba vlastního piva - česká domácí kuchyně v moderním pojetí.

Restaurace: - forma zdravého způsobu stravování. Další restaurace: Nové sady 25, Brno po-pá 10-16.30

Pivovarská restaurace - kapacita 100 osob - salonek 30 osob - zastřešené atrium po propojení zvýší kapacitu na 400 - 600 osob - venkovní terasa 60 osob - jídla moravské, české i mezinárodní kuchyně vinárenská restaurace - kapacita 80 osob - salonek 45 osob - letní zahrádka s grilem 25 osob - WIFI připojení po celé budově - ...

Restaurace - nabídka české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje - možnost odvozu historickým vozidlem.

Nekuřácká restaurace: - denní a stálé menu - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - připojení k internetu - cateringové služby.

Izolatérství Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -zprostředkovatelská činnost Hostinská činnost.

Pizzerie: -italská pizza -rozvoz pizzy. Restaurace: -denní menu (pondělí-pátek) -saláty -jídla na objednávku -v oddělené části možnost konání oslav narozenin, svateb. Silváno bar*. Letní zahrádka ve dvoře.

Hostinská činnost Velkoobchod a maloobchod Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Pronájem a půjčování věcí movitých Testování, měření, analýzy a kontroly Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba strojů a ...

Restaurace - česká a mezinárodní kuchyně - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Restaurace. Občerstvení se zaměřením na řecká jídla.

Restaurace - denní a stálé menu - kapacita 70 míst - letní zahrádka pro 60 osob - možnost pořádání společenských akcí - držitel certifikátu za dodržení nejvyšší kvality čepování plzeňského piva - v letním období pořádá opékání selete s živou muzikou