Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace - denní a stálé menu - letní zahrádka.

Kavárna Restaurace s kavárnou - kapacita 120 místspolečenský sál - se vstupem na terasu - kapacita 120 místsalonek - kapacita 20 míst.

Restaurace: -široký výběr jídel -bohatá domácí kuchyně -hotová jídla vydávaná do 15hod. -denní menu -točené plzeňské pivo a Gambrinus 10° -káva Lavazza -široký výběr tuzemských i zahraničních vín -krb, možnost grilování na roštu i na rožni (sele, kýta, krůta, steaky), uzená (žebra, ryby, klobásy) -vstup psa na vodítku ...

Restaurace, pizzerie. Krabičková dieta. Rozvoz obědů do firem.

Bar s občasným pořádáním koncertů. Rocková hospoda. Kapacita 100 míst.

Restaurace - kapacita 35 osob - stálé a denní menu - nekuřácký salonek 20 míst - letní terasy 80 míst - bezbariérový vstup - možnost pořádání společenských akcí.

Restaurace, pizzerie - kapacita 100 míst - letní zahrádka 150 míst - pivnice 60 míst - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - stálé a polední menu.

Restaurace - indická kuchyně - stálé a týdenní menu - rozvoz jídel

Služby: domácí minipivovar s restaurací, teplá i studená kuchyně, 10 druhů přímo zde vyrobených, nepasterovaných a nefiltrovaných piv.

Restaurace - nekuřácká - kapacita 80 míst.

Restaurace - letní zahrádka - salónky - pivo RICHARD - možnost grilování a pořádání akcí.

Restaurace: -jídla světové kuchyně -denní menu -letní zahrádka -salonek -projektor.

Restaurace - salónek 15 osob v loveckém stylu s krbem - salónek 15 - 20 osob ve stylu vinného sklípku - letní bar s venkovním ohništěm 200 osob.

Internetový gastronomický portál. Přehled restaurací a jejich nabídek a kontaktů. On-line rezervace míst.

Hostinská činnost, provozování bary a restaurace. Provoz restaurace Lískovecká terasa.