Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hotel Olga s.r.o. poskytuje ubytování ve 20 pokojích s kapacitou až 50 osob a s hotelovou restaurací s možností různých oslav a akcí.

Petr Špičák zajišťuje ubytování v Apartmánu Loučná – Špičákovi. V okolí: - multifunkční hřiště Kociánov - v areálu dětské hřiště, rybník Kocián s možností vlastního rybolovu - restaurace Rybářská bašta, hřiště mini golfu, skate park a stánky s občerstvením

Pivovar : - spodně i svrchně kvašená - nefiltrovaná, nepasterizovaná Součástí pivovaru je nekuřácká restaurace.

Hostinská činnost Pohostinství Letošov.

Hostinská činnost. - restaurace: - nabídka teplých jídel - alkoholické a nealkoholické nápoje.

Zámecká černá kuchyně: - původní z r.1700 - s otevřeným ohništěm - 37 míst a 8 míst tzv.sklípku - salonek PANSKÁ LÁZEŇ cca 70 míst - možnost pořádání rautů, pracovních porad, svatby, rodinné slavnosti, promoce.

Restaurace - denní a stálé menu - kapacita 70 míst - letní zahrádka pro 60 osob - možnost pořádání společenských akcí - držitel certifikátu za dodržení nejvyšší kvality čepování plzeňského piva - v letním období pořádá opékání selete s živou muzikou

Restaurace - denní a stálé menu - letní zahrádka.

Služby: -motorest -ubytování, stravování. Možnost pořádání rautů, svatebních hostin, večírků a oslav

Nádražní restaurace.

Pohostinství, restaurace.