Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace, pohostinství.

Farma, chov: - ovce - koně Ubytování na farmě s kapacitou 20 osob. Možnost projížděk na koních a rybaření. Restaurace

Prodej: - smíšené zboží Restaurace

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Hotel a restaurace: - ubytování 2 a 3 lůžkové pokoje - restaurace (letní zahrádka) - salonek - pizzerie (rozvoz zdarma) - bowling - wellness (sauna, whirpool).

Výroba: -houskové knedlíky. Služby: -teplý bufet -pivnice -dětská herna. Půjčovna,prodej: -elektronické šipkové hrací automaty a šipky.

Hostinská činnost -Zprostředkovatelská činnost -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Realitní činnost -Ubytovací služby

-Velkoobchod a maloobchod -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Zprostředkování obchodu a ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Hostinská činnost