Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby: -restaurace, salonek, parkoviště -nedaleko hradu Karlštejn -22 dvoulůžek -2 třílůžkové -2 čtyřlůžkové.

Hotel: -ubytování ve 27 dvoulůžkových pokojích a rodinném apartmánu -stravování je zajištěno v hotelové restauraci s kapacitou 64 míst a barem.

Zámecká restaurace Terasa Pohostinství.

Plynoinstalační práce - opravy, servis a revize Topenářské práce - opravy, servis a revize Prodej - topenářský a plynoinstalační materiál Restauarace - studená kuchyně - 4 druhy piva

Hotel Kratochvíl: -ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s vlastní sprchou a wc -restaurace s českou kuchyní.

Restaurace nabízející jídla s prvky čínské, indické a japonské kuchyně. Kompletní zajištění různých oslav, pohoštění, večírků a společenských událostí.

Hotel. Restaurace. Vinárna-salonek. Zahradní restaurace. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích.(10 dvoulůžkových pokojů).

Turistická chata - 2, 4, 5, 6lůžkové pokoje - snídaně jsou podávány formou švédského stolu - večeře a obědy Restaurace

4 * hotel v klidné vilové zástavbě, těsně na hranici Prahy 6 nabízí ubytování v 27 nekuřáckých, moderně vybavených, prostorných pokojích. V ceně je již snídaně, WIFI a parkování. Do hotelu je snadný příjezd od rychlostní komunikace R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdálenost od Letiště V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minut. V ...