Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

K dispozici hotelovým hostům i návštěvníkům Napajedel je restaurace, s nabídkou odpoledního menu i našich specialit, ochutnávání piva z našeho minipivovaru. ?Kapacita restaurace: 80 míst Kapacita zahrádky: 50 míst Minipivovar: Vlastní výroba piva: - Chmelnická světlá 11° - Chmelnická polotmavá 12° - speciály - prodej piva v PET lahvích.

Fast-foodová restaurace POE-POE nabízí levné a přitom kvalitní jídla. Nabízíme speciality pro všechny, kteří mají rádi slané či sladké dobroty a kvalitní kávu. Všechny pokrmy jsou připravovány přímo před Vámi z kvalitních a čerstvých surovin.

Fast-foodová restaurace POE-POE nabízí levné a přitom kvalitní jídla. Nabízíme speciality pro všechny, kteří mají rádi slané či sladké dobroty a kvalitní kávu. Všechny pokrmy jsou připravovány přímo před Vámi z kvalitních a čerstvých surovin.

Hotel. Složní pokojů: - jedno, dvou a třílůžkové pokoje vybavené novým moderním nábytkem, TV, příruční trezor a mini lednice. K dispozici Wi-Fi a satelitní připojení. Hotelová restaurace.

Restaurace, pivnice Holešovská Kozlovna. Teplá jídla české kuchyně. Denní menu. Tankové pivo.

Restaurace Zubrovna. Steaky, chuťovky k pivu. Šipkařský koutek. Tankové pivo Zubr Grand. Na čepu: - Zubr Gradus, Yuzu limeta, řezané - Litovel Free, Premium Grand.

Naše firma Jitka Ridlová provozuje restauraci Sportovní centrum Otrokovice, která Vám včetně restauračních služeb, cateringu, nabízí také denní menu až z 6 druhů a rozvoz jídel. Restaurace kapacita 100 osob. Pro svatební hostiny, setkání s přáteli, s rodinou a firemní akce je k dispozici: salonek, který pojme až 50 osob. Dále nabízíme také ...

Restaurace s kapacitou 70 míst. - valašské speciality a mezinárodní kuchyni - možnost pořádání firemních akcí včetně oslav Ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích a 2 apartmánech s WC, koupelna, televize, minibar i bezdrátové připojení k internetu.

Služby: - japonská restaurace Sushi ve Zlíně. Pobočka: - Opava, U Fortny 49/10 tel.: 774216249.

Ubytování v soukromí. Restaurace. Lázně, sauna.

Pivnice a nekuřácká restaurace na Podhoří. Najdete u nás i dětský koutek. Oddělené salonky pro soukromé akce Na čepu 10 druhů piv.

Sportovní a regenerační centrum Lhota u Vsetína. Hotel Wellness Restaurace. Fitness. Fyzioterapie. Pronájem ledové plochy. Veřejné bruslení.

Pohostinství: -pizzerie -jídelna - denní menu -cukrárna -bowling -pořádání firemních a soukromých akcí, oslavy. Kapacita 130 osob, salonek 30-130 osob. Jídelna: pondělí - pátek: 10:00 – 14:30. Bistro: pondělí - pátek: 7:00 – 14:30.

Indická restaurace. Jídla indické kuchyně, vegetariánské pokrmy.

Indická restaurace. Jídla indické kuchyně, vegetariánské pokrmy.

Nově zrekonstruovaný Relax Hotel Valaška s tradicí od roku 1901 se nachází v horské obci Horní Bečva, která je celoročně turisticky vyhledávanou destinací. Díky své lokalitě a nabízeným službám je hotel ideálním místem pro Vaši dovolenou, odpočinek a relaxaci během celého roku. Máme pro Vás připraveno příjemné ubytování s celkovou kapacitou 50 ...

Penzion Oáza se nachází v lázeňském městě Luhačovice na hlavní třídě nedaleko od vlakového a autobusového nádraží. Nabízíme Vám ubytování ve 2 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Součástí penzionu je restaurace, cukrárna, bufet, v letních měsících také posezení na zahrádce s venkovním grilem.

Stylová restaurace Selská KRČMA se nachází v centru města Otrokovice, jen 15km od Zlína. Najdete zde netradiční prostředí, proto je velmi žádaná pro pořádání rodinné oslavy, svatby i firemní akce. Možný je pronájem salonku, nebo celé restaurace. Naši hosté mohou ochutnat nejen hotová jídla, minutky a denní menu - obědy, ale také naše výborná ...

Restaurace a Sushi bar. Asijská kuchyně. Polední menu

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Autocamping Luhačovice poskytuje místa pro stany, karavany a ubytování v chatkách. Chatky: Chatky v čtyřlůžkovém i pětilůžkovém provedení. Stany: Stan můžete umístit kdekoliv na vyhrazené ploše ke stanování. Auto můžete parkovat přímo vedle stanu. Karavany, obytné vozy: 10 karavanových stání na zpevněné ploše s přípojkami vody, odpadu ...

Pizzerie. Rozvoz pizzy. Rozvoz zdarma při splnění min. objednávky: - od 150, - Kč : Osvětimany, Újezdec - od 230, - Kč : Stříbrnice, Vřesovice, Syrovín, Vážany, Ořechov, Těmice - od 350, - Kč : Polešovice, Labuty, Žádovice, Skalka, Ježov, Žeravice, Tučapy, Boršice, Domanín - od 450, - Kč : Moravany, Kelčany, Zlechov, Buchlovice, ...

Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv - ideální místo při návštěvě Baťova kanálu, v regionu Chřiby. Možnost parkování. V okolí Zlína, Uherského Hradiště jsme známí - naše SPECIALITA jsou grilovaná vepřová kolena, grilovaná žebra, připravujeme teplé masové rauty, nadívané husy, kachny, kuřata, krůty, selata a další spaciality z grilu. Možnost dovozu ...

Regenerační centrum a Hotel Harmonie je na Moravě v Bystřici pod Hostýnem. Areál ve kterém se nachází, je umístěn uprostřed přírody, na západním úpatí Hostýnských hor v chráněné krajinné oblasti. V areálu o rozloze 2 ha, jsou kde jsou umístěny objekty, které slouží k ubytování, stravování a regeneraci jsou spolu propojeny tak, že není třeba ...