Využijte zaměstnanecké benefity ve formě poukazu na rekreaci, wellnes či dovolenou, nebo ve formě stravenek. Dárkové poukazy jsou skvělým způsobem, jak obdarovat Vaše známé - vyberte jim poukaz k nákupu oblečení a kosmetiky nebo zážitkové poukazy.

Vývoj, distribuce, implementace: - věrnostní systémy, karty - předplacené kary.

Služby: - zprostředkovává zaměstnavatelům poskytování flexibilních volitených benefitů pro zaměstnance - poskytovatel komplexní správy systému nepeněžního odměňování a motivace zaměstnanců. - systém je vhodný pro jakoukoliv společnost a nemá vazbu na počet zaměstnanců - poskytování kompletního servisu zaměstnavatelům v oblasti benefitů včetně ...

Zabýváme se těmi nejzajímavějšími slevami.

Vytváříme atraktivní benefitní programy. Specializujeme se na lidské zdroje a personální poradenství, ale nabízíme rovněž inovativní řešení v oblasti marketingu a strategického rozvoje firem.

Refundo.cz je cashback portál, kde každý registrovaný a přihlášený uživatel získá z každého svého nákupu na internetu část peněz zpět.

Vítejte v našem internetovém obchodním domě, kde najdete nabídky několika stovek našich partnerů včetně jejich slev a akcí. Můžete si zde vybírat nabídky mnoha milionů různých položek zboží a služeb. Zdarma zde také zveřejňujeme desítky slevových kuponů.

Distribuce, prodej, gastronomické služby: -jídelní stravenky, poukázky -dárkové kupóny (šeky). Další pobočky: -Pardubice, 17.listopadu 237 -Náchod, Weyerova 3.

Internetový prodej: - značkových parfémů pro muže a ženy, - server hromadného nakupování, - pračky a bílé zboží

Prodej, organizace: - sportovní i kulinářské zážitky jako dárek

Kosmetické služby, studio. -Ultrazvukové ošetření – Skin Scrubber -IPL – fotoomlazení, odstranění pigmentových skvrn, trvalá depilace chloupků -Depilace -Barvení řas a obočí -Akce s MicroCamerou -Prodej kosmetických produktů -Dárkové poukazy

Služby - zprostředkování dárků, benefitů pro zaměstnance

Poskytujeme systémy předplacených karet, dárkových karet, věrnostní systémy a co-brandované platební karty pro obchodní sítě.