Využijte komplexních celních služeb, které zahrnují zastoupení v celním řízení, registraci a podání hlášení intrastat, osvobození od CLA, vrácení zboží, reklamace, výpočet cla a daní, vývoz i tranzit zboží a řešení celních záležitostí

EURO CUSTOM s.r.o. - celní deklarace / Intrastat
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. poskytuje celní služby ve Zlínském kraji. Zastoupíme Vás v celním řízení, zajistíme odbavení zboží v dovoze a vývoze, zpracujeme Intrastat - statistické hlášení vnitrounijního obchodu, zaškolíme Vás do celní problematiky. Nabízíme celní poradenství při řešení individuelních požadavků a potřeb zákazníků.
EURO CUSTOM s.r.o. - celní deklarace / Intrastat
Provozování svobodného celního pásma. Bezcelní zóna. Služby: -skladování zboží. -celní deklarace.

Naše služby Každá nabídka je pochopitelně individuální, přesně dle potřeb a požadavků klienta. Rádi se Vám přizpůsobíme. Podívejte se tedy, alespoň na základní pilíře našeho rozsáhlého portfolia služeb.

Celní agnetura. Transport, logistika, skladování a celní podpora. INTRASTAT: - příjem a odeslání Export, import, tranzit v rámci obchodu se třetími zeměmi. Společný tranzit v rámci obchodu mimo EU. Celní sklady. Zajištění celního dluhu. Poradenství.

TRANSPORT-SPEDITION Doprava: - mezinárodní přeprava 1-30 tun - vozidla splňují normy Euro 2 - celní deklarace - skladování - přeprava sypkých substrátů: - mouka, směsi, granuláty, cement, vápno, granulované PVC - nosnost 30tun - plachtové kamiony 80-100 m3 - západní Evropa, Itálie, Jugoslávie, Rusko(i dálné) - spedice.

Poskytujeme služby v oblasti mezinárodní dopravy a spedice. Nabízíme silniční přepravu sběrných, dílčích i celovozových zásilek. Zajišťujeme leteckou a námořní přepravu. Další logistické služby - zastupování při celním řízení, Intrastat, skladování.

Přední světový přepravce uměleckých děl: - balení - přeprava - spedice - celní odbavení - skladování.

Celní služby jsou zajišťovány vlastním oddělením celní deklarace

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Služby: -celní deklarace. -celní služby. Pobočka: Bánov 676, tel.: 571117008

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: -sběrná služba -skladování, rozdělování a rozvoz zásilek -letecká a námořní přeprava -kompletní celní odbavení -na požádání a speciální a chladící návěsy.

Provádíme: - mezinárodní expresní letecká přeprava zásilek - kompletní celní odbavení a připojištění.

Služby: - zasilatelství - celní a deklarační služby

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Poradenství i v zahraničním obchodě, cenové kalkulace dovozů, preferenční zvýhodnění, licenční problematika, služby administrativně právní: -celní jednatelství, zastoupení firem v řízení před celní správou, clo -kompletní celní doklady dovoz, vývoz, tranzit (jednotné deklarace JCD, JCDd, DCHd, T-1, T-2, karnetů TIR a ATA, ...

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní, kamionová, nákladní. Spedice, zasílatelství. Celní deklarace. Veřejný celní sklad. Skladování-pronájem skladovacích ploch. STK. Mycí linka: -nákladní automobily, autobusy. Logistika.

Administrativní služby pro cizince, povolení k pobytu.

odborná pomoc při řešení celní problematiky zastoupení příjemce zásilky v celním řízení vyhotovení celních dokumentů.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Přepravní a spediční společnost: -mezinárodní a vnitrostátní doprava celovozových zásilek -malé vozové zásilky -vnitrostátní doprava kusových zásilek -mezinárodní doprava kusových zásilek -skladování a logistické služby -skladování v celních skladech -skladování v daňových skladech -celní služby.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Nákladní autodoprava: - mezinárodní přeprava celovozových i kusových zásilek - celní deklarace

Služby, poradenství: -celní deklarace.