Využijte komplexních celních služeb, které zahrnují zastoupení v celním řízení, registraci a podání hlášení intrastat, osvobození od CLA, vrácení zboží, reklamace, výpočet cla a daní, vývoz i tranzit zboží a řešení celních záležitostí

EURO CUSTOM s.r.o. - celní deklarace / Intrastat
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. poskytuje celní služby ve Zlínském kraji. Zastoupíme Vás v celním řízení, zajistíme odbavení zboží v dovoze a vývoze, zpracujeme Intrastat - statistické hlášení vnitrounijního obchodu, zaškolíme Vás do celní problematiky. Nabízíme celní poradenství při řešení individuelních požadavků a potřeb zákazníků.
EURO CUSTOM s.r.o. - celní deklarace / Intrastat
Celní deklarace: - komplexní služby. Zajištění celního dluhu. Zajištění veřejného celního skladu: - prostor včetně veškeré evidence. Poradenství v oboru. Propouštění zboží do režimu vývozu zjednodušeným postupem.

Služby: -zastoupení v celním řízení.

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Služby: -celní -logistické a distribuční -spediční. Veřejný celní sklad: -dodávky pro automobilový průmysl JIT*, KANBAN, SEKVENCE.

Zastupování v celním řízení. Vyřizování služeb spojených s dovozem a vývozem zboží. Deklarace. Zastoupení: -Chomutov, Most, Žatec -Ústí na Labem, Praha. Služby poskytují v místě klienta s možností rozvozu.

Logistika. Služby: -vystavování celních dokumentů -skladování -kurýrní služby -paletizování -speciální balení.

Veřejný celní sklad. Služby: - skladování zboží ve veřejném celním skladu - celně-deklarační služby - zastupování v celním řízení - zajištění celního dluhu.

Autodoprava s nákladními vozy Avia: -mezinárodní -vnitrostátní -přeprava nákladů -zajištění celního odbavení

Zastupování v celním řízení. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Služby, poradenství: -kompletní celní -zpracování účetnictví.

Dopravní a kurýrní služba: - Praha, ČR a Evropa - distribuce a rozvoz zboží - expresní přeprava zásilek - zastupování v celním řízení. Zásilky přepravované naší firmou mimo Evropskou Unii Vám kompletně celně odbavíme, tzn. vystavíme vývozní JSD, transitní doklad z hranic do vnitrozemí a dovozní JSD.

Celní jednatelství Brno. Služby celní: -vyhotovení měsíčního výkazu INTRASTAT-CZ včetně doručení celnímu úřadu -vyhotovení dokladů JSD*, DCH* na dovoz a vývoz zboží ze třetích zemí (mimo EU**) včetně projednání na CÚ** Brno -poradenská služba z oblasti vnitrounijního pohybu zboží v rámci Intrastatu -poradenská služba v ...

Provoz nákladní automobilové dopravy a poskytování celních služeb.

Služby: -celní deklarace -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství -spedice.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Mezinárodní zasilatelství, spedice. Mezinárodní kamionová doprava: -nákladní -silniční. Celní deklarace: -vystavení JCD*. Skladování a manipulace se zbožím.

Autodoprava, doprava: - nákladní - mezinárodní přeprava - vnitrostátní přeprava - velkoobjemová přeprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - veřejný celní sklad - celní deklarace - skladovací služby, sklady - speciální přeprava nebezpečného zboží ADR.

Komplexní zasílatelské, dopravní a logistické služby. Refundace DPH. Mezinárodní doprava, spedice a zasílatelství. Celní služby. Logistika - tuzemské a zahraniční kusové zásilky na území celé Evropy.