Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Výkup, svoz a zpracování kovu. Služby: - výkup šrotu - svoz šrotu - demolice/demontáž výrobních hal a zařízení (včetně výškových prací) - stříhání kovového odpadu - autodoprava - odvoz suti.

Služby: - olejový servis - likvidace použité kuchyňské, potravinářské gastro oleje a tuky - současně s odvozem použitého gastro oleje vám přivezeme čerstvý olej pro teplou i studenou kuchyni Prodej: - fritovací oleje a tuky

Činnost: - recyklace a ukládání inertních odpadů - rekultivace Prodej: - kamenivo

Odvoz odpadních vod ze žump a septiků. Tlakové čištění kanalizací. Monitoring a trasování kanalizací.

Tlakové čištění kanalizací. Vývozy žump a septiků. Monitoring, trasování kanalizací. Odvoz. odpadních vod. Sací bagr

Údržba, oprava, rekonstrukce, výstavba: - vodovodní a kanalizační sítě. Čištění a čerpání: - kanalizace, žumpy, septiky a čistírny odpadních vod. Revize kanalizace. Vodohospodářské stavby.

Pobočka. Služby: - čištění kanalizace - revize kanalizace TV kamerou - bezvýkopové technologie opravy kanalizace - opravy kanalizace - pronájem mobilních WC - NON-STOP servis.

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...

Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Nakládání s odpady. Recyklace. Obchodní zastoupení firem na jednáních v Rakousku, Německu, Slovensku, Polsku.

Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Skladování a zpracování kovového i nekovového odpadu a šrotu.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Báňské technologie: -vývoj, konstrukce, výroba, servis a prodej: - báňské technologie, především pro hlubinné dobývání uhlí, zejména zařízení na dopravu a úpravu fragmentace hmot a speciálních důlních zařízení. Ekologie–ekoinženýring: -systémy nakládání s odpady -koncepce, studie a plány odpadového hospodářství -ekologizace ...

Výkup, sběr, sběrna, recyklace, zpracování: - druhotné suroviny - odpady - kovové, papír, plasty, sklo.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Služby: -čištění potrubí. Čištění: -průmyslových potrubí -kanalizačních a odpadních potrubí -technologických potrubí -dešťových potrubí. Vytěžování potrubí-zanesení potrubí. Frézování ucpávek a nálitků v potrubí. Revize potrubí. Vytyčování směru potrubí.

Služby-nakládání s odpady: -ekologické zneškodňování technologických celků -likvidace odpadů kategorie ON s výjimkou odpadů radioaktivních, výbušnin a odpadů živočišné výroby -komplexní poradenská činnost v oblasti ekologie -vedení informačního systému RERO.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.