Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Úpravy, recyklace - kovy - slitiny

Kontejnerová služba. Zneškodnění odpadů. Přeprava a evidence odpadů. Sběr, třídění a využití odpadů. Ekologické poradenství. Sanace skládek. Komplexní služby v odpad.hospodářství. Údržba zeleně a veřejného osvětlení. Opravy komunikací. Letní a zimní údržba komunikací. Práce s plošinou. Veřejné osvětlení.

Zpracování zeminy -reciklace zeminy-štěrky -zásypový materiál

Kovošrot, výkup: - železný šrot - barevné kovy Ekologická likvidace autovraků.

Provádíme: - rekultivace a sanace území dotčených důlní a průmyslovou činností, na technickou i biologickou rekultivaci devastovaných území a na zakládání a údržbu sadových a krajinářských úprav.

Přeprava - stavební stroje Recyklace - stavební odpad drcení a betonu a sutí Demolice Zemní práce

Nabízíme: - autorizovaný servis Škoda Liaz - likvidace autovraků - pronájem vysokozdvižné plošiny - odtahová služba. .

Provádíme stavební, zednické, bourací a demoliční práce. Nabízíme zateplování budov.

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Provádění recyklace kovového odpadu a šrotu.

Technické služby města. - likvidace odpadů - úklidové práce

Recyklace a likvidace průmyslových odpadů.

Sběr a zpracování kovových odpadů: - likvidace technologických celků - demontáže - výkup barevných kovů, měď, hliník, bronz, železo, mosaz, nikl, ocel, nerez, litina - nakládání s kovovými odpady - barevné kovy, lití do písků, pískové formy - modelárna - výroba dřevěných modelů - šrot, kovošrot.

VÝKUP DRUHOTNÝCH SUROVIN: - železo - barevné kovy - hliník - měď - mosaz - nerez - zinek Likvidace ocelových konstrukcí. Likvidace nebezpečných odpadů. Likvidace technologických celků. Zahraniční obchod s druhotnými surovinami. Provozní doba: Po-Pá 8.00-18.00 So-Ne 9.00-16.00 Pobočka: - Jablonec, Jarní tel: 482 ...

VÝKUP DRUHOTNÝCH SUROVIN: - železo - barevné kovy - hliník - měď - mosaz - nerez - zinek Likvidace ocelových konstrukcí. Likvidace nebezpečných odpadů. Likvidace technologických celků. Zahraniční obchod s druhotnými surovinami. Provozní doba: Po-Pá 8.00-18.00 So-Ne 9.00-16.00 Pobočka: - Teplice, Modlanská tel: ...

Výkup kovového odpadu - výkup elektro šrotu - likvidace technologických zařízení - odvoz kovového odpadu - lisování plechového odpadu - výkup Cu** kabelů - zpracování Cu** odpadu - nakládka kovového odpadu mechanizací ATLAS - výkup železa a barevných kovů - výkup drahých kovů a jejich směsí - likvidace elektromateriálů - ...

Bezpečnost práce poradenství, dozor, konzultace Požární ochrana Nakládání s odpady

Výroba - dřevo Težba - dřevo Tesařství Odvoz - odpady Zemní práce Stavební práce

Recyklační centrum Demoliční práce Zemní práce strojem JCB

Svoz použitých rostlinných olejů, tuků, fritovacího oleje a ostatních potravinářských olejů

Svoz biologických odpadů - mobilní svoz Prádelna

Nákladní doprava - odvoz biologického odpadu gastro odpadu z kuchyní, restaurací, škol, školek, ústavů, domovů Nakládání s odpady - odvoz biologického odpadu gastro odpadu z kuchyní, restaurací, škol, školek, ústavů, domovů

Likvidace a sběr - nebezpečné odpady ze zdravotních středisek