Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Kontejnerová doprava Sběrný dvůr Zneškodnění odpadů Služby města

Provozujeme: - svoz komunálního odpadu - svoz separovaného odpadu - svoz velkokapacitních kontejnerů - provoz sběrných dvorů - mobilní svoz nebezpečných odpadů - provoz třídící linky a výkupny železného šrotu a barevných kovů.

Prodej - pohonné hmoty. Dodávka a montáž - solární panely - program ZELENÁ ÚSPORÁM. Čištění a odkalování nádrží. Kalibrace výdejních zařízení.

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - realitní činnost - úklidové práce - nakládání s odpady

Recyklace, drcení, třídění stavebního odpadu.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3, 5 tuny, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3, ...