Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
Skládka Chocovice s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Velkoobchod, recyklace: - odpad a šrot. Zemní a výkopové práce. Služby: - průzkumné vrtné práce sloužící k získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - odvodňování staveniště - lešenářské práce - technické rekultivace - bourací a úklidové práce.

Nakládání s odpady. Recyklace. Obchodní zastoupení firem na jednáních v Rakousku, Německu, Slovensku, Polsku.

Projekční, inženýrská činnost. Bioplynové stanice. Biometanové stanice. Energetický audit.

Technické služby: - úprava a údržba městské zeleně. - zahradnické práce - čištění města - údžba komunikací - správa veřejného osvětlení - správa hřbitovů, parkovišť a veřejné WC - nakládání s odpady - autodoprava a kontejnerová doprava - výkopové práce - správa městského hřbitova.

Demoliční, bourací práce. Demolice: - železných konstrukcí (stožáry, mosty, haly, budovy, nádrže, staré fabriky, důlní šachty) - po celé ČR. Výkup: - železné, neželezné a barevné kovy. Malířské práce. Pokládka plovoucích podlah. Sádrokartonové příčky. Montáž obložek. Terénní úpravy. Kosení trávy. Kácení stromů a štípání ...

Ekologie: - ekologické audity - průzkumy kontaminace - sanační projekty - EIA - EMAS - sanace zemin a vod Hydrogeologie. Inženýrská geologie.

Centrum ekologické výchovy Záchranná stanice PRO handicapované živočichy

Služby v oblasti logistiky. Recyklace: - obalové materiály. Obálkování: - kompletace.

Odtahy autovraků a vozidel k likvidaci Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Dle typu vozidla zaplatíme maximální cenu za Váš vrak. Odtahy autovraků k likvidaci zcela ZDARMA. Obdržíte potvrzení pro úřad bezplatně. Dle přání Vám vyřídíme jednání s úřady.

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Provádíme odtahy autovraků k ekologické likvidaci.Obdržíte potvrzení nutné k vyřazení vozidla z registru automobilů, odtah máte zcela bezplatně a ještě Vám vyplatíme finnanční odměnu za každý vrak, dle vzájemné domluvy.jemn

Prodej, montáž a servis - klimatizace - solární panely - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - chladící boxy.

Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.

Naše činnosti : - údržba komunikací a chodníků - správa a údržba nemovitostí - obchodní činnost - sprostředkovatelská činnost - terénní úpravy, výsadba a údržba zeleně - provozování kanalizace - služby se speciálními stroji - poskytování technických služeb - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - vodoinstalaterství a ...

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Svoz, odvoz: -domovní odpad vozem ŠKODA 706 MTS, traktorem ZETOR s vlečkou do 7tun. Pronájem, půjčovna: -kontejnery na odpad. Stavební, zemní práce: -vyklizení, úklid stavenišť -výkopové práce, hloubení strojem WARINSKI KSH a čelním nakladačem MUSTANG 940 -terénní úpravy -odklízení sněhu na komunikacích, cestách traktorem s ...

Ekologická činnost. Nakládání s odpady včetně nebezpečných. Hydroizolace. Inženýrská činnost. Demoliční práce. Zemní práce. Stavby.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Výkup: - plastový odpad, papír, sklo - druhotný odpad. Obchodujeme s obalovým materiálem.

Urbanismus: - územně plánovací dokumentace a podklady. Služby: - architektonické - poradenství-ekologie, konzultace - zprostředkovatelská činnost - územní systémy ekologické stability - výběr a vyhledávání lokalit pro podnikatelské záměry - digitální zpracování územně-plánovacích podkladů a dokumentace. Správa urbanistického ...

Služby: - energetické audity - měření a monitoring - tepelné zdroje, turbíny, čerpadla, kompresory.